Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sértő egy nőre nézve ha egy egyszerű betanított munkás bepróbálkozik nála?
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele, ennél azért minden nő többet érdemel nem?2022. okt. 18. 07:56
11/16 anonim válasza:
10 ezért aktívan tettek a melósok is, mert állandóan azon sírnak h jajj őket lenézi mindenki, közben meg ők lenézőek mindenkivel aki nem melós, csak épp ezt nem hajlandók észrevenni....diplomás mérnök vagyok, rendesen köszönök mindenkinek a soron de még csak visszaköszönni sem hajlandó a többség, a sori melós nők meg kb véres rongyként néznek rám csak azért mert nem mellettük robotolok én is 3 szakon....ezek után nem lehet csodálkozni h nem állunk le jópofizni
12/16 anonim válasza:
Ha 600-800e megvan nettóban (+kocsi, saját lakás), akkor nem.
13/16 anonim válasza:
Én nem tartom magam ápoltnak, és a személyes higiéniámmal is vannak gondok, de ennek ellenére, mindig előzékeny vagyok és udvarias. Ha ez bejön a lánynak akkor max gyorsba lefürdök.
14/16 anonim válasza:
Az Isten áldjon már meg! Ha ennyire zavar, hogy "egyszerű betanított munkás" vagy, akkor tegyél ellene, de ne picsogj minden egyes nap!
15/16 anonim válasza:
Am ja. Hiába vagy betanitott munkás, ha látják h intelligens vagy akkor kiemelnek. Ha 10 év múlva is a soron álldogálsz akk veled van vmi baj. Azok maradnak többnyire sori melósok akiken látják h kötekedve válaszolnak, flegmák, hanyagok,leszrják amit csinálnak, lógósak...aki kicsit is eszes meg kulturált azt ki szokták emelni.
16/16 anonim válasza:
Mert lenne az? A ferjem komuves es o az egyetlen aki ugy probalkozott be hogy azonnal megszerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!