Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem sértő egy nőre nézve ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sértő egy nőre nézve ha egy egyszerű betanított munkás bepróbálkozik nála?

Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele, ennél azért minden nő többet érdemel nem?

2022. okt. 18. 07:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne sértő?
2022. okt. 18. 07:58
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Inkább az a sértő, ahogy ezek a normálatlanok be szoktak próbálkozni.
2022. okt. 18. 07:59
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Én a próbálkozást sosem tartom sértőnek. Az sértő, ha az elutasítás után tovább nyomul.
2022. okt. 18. 08:05
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az a fontos, hogy hasonló szinten legyetek kultúra szempontból. Ha téged a filmekben a kúl-túra és a másnaposok vonz, őt pedig a fahrenheit és a faun labirintusa, akkor butának fog érezni, akármi is a végzettséged . Ez igaz fordítva is.
2022. okt. 18. 08:08
 5/16 anonim ***** válasza:
98%
Én nem a munkájától teszem azt függővé, hogy kitől fogadom el az udvarlást, vagy kitől tartom kínosnak. Az egyszerű betanított munkás is lehet igényes és udvarias. Azt kellemetlennek és sértőnek tartom, igaz, ami igaz, amikor ilyen tipikus proli, igénytelen, büdös-koszos, gyökkettő IQ-jú, faragatlan emberek próbálkoznak, mert az inkább próbálkozzon a saját kategóriájánál (én sem vagyok ez az ízléstelenül öltözött, koszos, fogatlan, zsíros-csimbükos hajú "menyecske").
2022. okt. 18. 08:17
 6/16 anonim ***** válasza:
97%

"Szia, nagyon szimpatikusnak tűnsz, lenne kedved meginni velem egy kávét?" nem sértő

"Csá Cica, jó a segged, szúrnám!" sértő

Mindkét szöveg jöhet bármilyen állású embertől (ismerek több diplomás, jól kereső suttyót, és nagyon rendes "egyszerű melóst")

Nem a foglalkozás a döntő tényező (nekem csak annyi a feltételem, hogy önmagát képes legyen ellátni a saját fizetéséből, hogy ne menjünk mínuszba csak az enyémet használva), hanem a stílus, személyiség, és valamennyire a kinézet (főleg az ápoltság)

2022. okt. 18. 08:23
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Nem sértő, ha kedves vagy, de a sikeresebb nőket nem biztos, hogy fogod érdekelni. Az elutasítás pedig nem egyenlő a sértettséggel.

Ha klasszisokkal sikeresebb nálad a nő és úgy viselkedsz mintha aranyásó lennél, na akkor lehet megsértődik. A legtöbb nő a pasikkal ellentétben nem akar finanszírozni egy csini pofit a szex és az emberi kontaktus miatt.

2022. okt. 18. 08:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A baj inkább azzal van hogy nem értik meg hogy nem. De ez nem csak a betanított munkásoknál gáz hanem mindenkinél. Nekem könyörgött már diplomás is meg hívogatott napokig. Szimplán mert nem értette meg hogy nem.
2022. okt. 18. 08:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 18. 09:06
 10/16 anonim ***** válasza:
6%

Felénk egyenesen kikérik maguknak, nem is veszik emberszámba a melósokat, zsigerből lenézik őket

A gyárban ahol vagyok sincs a soron senkinek nője, az egésznap gépen játszó mérnököknek mindnek van

2022. okt. 18. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!