Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éreznétek magatokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éreznétek magatokat, ha a párotok semmi mást nem ajándékozna nektek, sehová nen vinne el titeket, csak fehérneműt kapnátok és csak szexelés lenne az a program, aminek szervezésébe energiát tenne a férjetek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 20:56
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Valamiért eddig türtem, fájt nagyon, hogy semmire vagyok becsülve, vagy ágyasnak vagyok értékelve, de most úgy érzem már nem bírom ezt.
2022. okt. 17. 21:18
 12/28 anonim ***** válasza:
30%
Cseréljünk férjet!
2022. okt. 17. 21:25
 13/28 A kérdező kommentje:
Mert?Mi ebben a vonzó?őszintén érdekelne.
2022. okt. 17. 21:28
 14/28 anonim ***** válasza:
13%
De hogyha ez neked nem vonzó akkor miért vagy vele 13 éve? Gondolom keres egy rakat penzt, van egy fasza autója, háza, neked pedig ennyi elég is volt az elköteleződéshez. Most pedig boldogtalan vagy. Igazából meg is érdemled.
2022. okt. 17. 21:31
 15/28 A kérdező kommentje:
Marhára nem talált. Mindig is én tartottam el inkább a családot, amit le is írtam előbb. Azért vagyok vele, mert mikor pár hónapra elköltöztem töle a gyerekekkel, az egyiknek olyan tünetei lettek, mert traumatizálódott, hogy nem volt mit tennem, vissza kellett menni a gyerek pszichés épsége miatt. Hamar ítélkezel. Xar kocsi, házban is akkor lett újítva valami, ha fizettem, ástam, betonoztam.
2022. okt. 17. 21:35
 16/28 anonim ***** válasza:
46%

Hagyd csak kérdező. Az ilyenek általában hamar ítélkeznek, de nem tudnak semmit. Nem kell velük foglalkozni.

A sztori elég gáz. Rohadt nagy gáz. Mondjuk ha a férjed annyira szereti a ház körüli melókat akkor miért nem ás vagy betonoz ő? Én utálok a ház körül tevékenykedni, nyűgnek érzem. Nyáron mégis ástam is, betonoztam is, lamináltoztam is (mondjuk ez a szakmámba vág szal nem volt gáz).

Nem lennék a helyedben. Nehéz és szar helyzetben vagy. Ha vele maradsz akkor elpazarlod az életed egy olyanra aki valszeg már nem is szeret, csak a szexet látja benned. A gyerekek is úgy nőnek majd fel, hogy látják: anya és apa nem igazán szeretik egymást. Ez is trauma lehet számukra.

Ilyen esetekben sajna nincs jó döntés. Max annyit tudsz csinálni, hogy keresel egy gyerekpszichológust és megpróbáljátok megbeszélni a gyermekeddel a dolgot. Normálisan.

2022. okt. 17. 21:49
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

13 év egy ilyennel??

Nem akarom elhinni hogy ezek a 'jajdebutanő vagyok' kérdések nem trollkodások 😓

2022. okt. 17. 21:56
 18/28 anonim ***** válasza:
48%

Engem a férjem visz jobbra balra. Annyi a program: színház, koncert, kiállítás, fogadások és utazás, hogy sokszor már én mondom, hogy ne menjünk már megint, mert eszméletlen fárasztó is. De nincs szex. Én meg ebbe őrülök bele.

Ezt a két típust kellene összegyúrni, aztán fele fele.

#12 vagyok

2022. okt. 17. 22:01
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem lenne elég csak a testiseg kellene az érzelmi rész is. Nem maradnék egy ilyen kapcsolatban. De ha ez neked jó akkor nem elitelendo mindenki mást szeret.
2022. okt. 17. 22:01
 20/28 A kérdező kommentje:
Ő is betonozott és ásott, de nekem is kellett. Azt mondta, ha konyhát akarok, lássak neki. Voltunk pszichológusnál. Nem segitett akkor semmit a beszélgetés vele, több alkalom volt.
2022. okt. 17. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!