Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiraknátok a párotokat a lakásotokból, ha nem tudna fizetni semmit a közösbe?
Mondjuk se számla, se ennivaló, semmi háztartási kellék...
Mennyi haladékot adnátok neki?
2. Adnátok neki haladékot, ha nincs munkája, és nem is nagyon aktívan keresne, csak otthon várna minden nap? ( a haz körüli teendőket megcsinálja, mos, főz, takarít, csak a ti pénzetekből
Én 31L
34 F
Le a kalappal előtted!
Te vagy az első -itt a gyíkon- aki belátta a tévedését.
:))
Sosem szégyelltem beismerni a téves nézetem, ha meggyőztek arról, hogy rosszul gondolok valamit. Emiatt (is) volt tekintélyem az emberek (munkatársak, barátok...) előtt.
Jelen esetben tényleg csak tévedtem a helyes szóhasználatban.
Mindketten kerültünk már olyan helyzetbe, hogy nem volt munkánk. A különbség annyi a ti esetetekhez képest, hogy mindketten aktívan keresgéltünk, és legkésőbb fél év elteltével lett munkánk.
Ha egy élősködő akkor tedd ki mert nem fog megváltozni. Ha megígéri hogy keresni fog, adj neki még egy hónapot. Egyet.
Ha az a gondja hogy nem veszik fel, Tipp: pl parkolóőröket szinte mindig keresnek, és netto akár 330 ezret is kereshet. A semminél mindenképp több. Végzettség sem feltétel csak 8 általános és erkölcsi bizonyítvány.
Aki akar dolgozni az elvállalja ami van, átmenetileg is. Hogy ne a párja viselje el az összes terhet.
ő már rég nem a párod, ha ilyen kérdés felmerül,
keres egy Kedves embert (olyat mint a Feri),
nem lesz ilyen gondod.
Hmmm.
A mai világban már az is nagy dolognak számít, ha az embernek van egy normális párja.
Ha megtalálja az ember azt, akivel megvan az a bizonyos szikra.
Ha nekem most lenne egy ilyen párom, természezesen nő, mert ffi vagyok, tudod mit csinálnék.?????
Vennék egy fotelt, aminek színaranyból lenne a karfája és a háttámlája.
Az ülőrésze bársonyból, hogy a kis popója is jól érezze magát.
A páromnak nem kellene semmit sem csinálni, egész nap ülhetne ebbe a fotelba.
Nehogymá azt nézzem, hogy mibe tud beszálni.
Ennyire értékes ma egy jó párkapcsolat.
Azt hiszem nem értettétek meg a lényeget. Attól még, hogy szeretek valakit, az nem egyenlő azzal, hogy van keretem eltartani.
Ha lesérülne és ápolnom kellene, akkor sem tudnám, mert nem keresek annyit egyedül... Ez van. Egyébként nem a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!