Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiraknátok a párotokat a lakásotokból, ha nem tudna fizetni semmit a közösbe?
Mondjuk se számla, se ennivaló, semmi háztartási kellék...
Mennyi haladékot adnátok neki?
2. Adnátok neki haladékot, ha nincs munkája, és nem is nagyon aktívan keresne, csak otthon várna minden nap? ( a haz körüli teendőket megcsinálja, mos, főz, takarít, csak a ti pénzetekből
Én 31L
34 F
Nekem nincs párom jelenleg, de én keresek annyit, hogy ne zavarjon, ha pár hónapig még a zsebpénzét is tőlem kapja.
Bár az a helyzet nem vagyok képen milyen manapság munkát találni. A jelenlegi helyem 5 éve dolgozok. Az előző helyen 2 évig voltam, az azelőttin pedig 3 év. De mindegyik helyről úgy váltottam, hogy elhatározásom után kb 2 hónappal később már az új helyen kezdtem, amiből 30 nap a felmondási idő volt. A mostani munkahelyemre 3 állásból választottam, mert mindegyik helyre felvettek volna.
A legelső munka megszerzése tartott a legtovább kb 100 önéletrajzot küldtem el, és talán 5-6 helyre hívtak be.
Mostanában elég érdekes a világ így azt mondanám, ha fél évig sem talál, az még belefér, de utána már biztosan zavarna.
Ha emiatt kiteszed akkor az szerintem egyenlő egy szakítással.
35F
" a haz körüli teendőket megcsinálja, mos, főz, takarít, csak a ti pénzetekből"
Az összes háztartásbeliként otthon lébecoló háziasszony pontosan ugyanezt csinálja és még sem rakja ki a férje.
Viszont ha fordítva van, akkor a nő már pár hónap után kidobja a pasast.
Hogy is van ez az egyenjoguságosdi??
kb. én is azt kérdeztem volna, amit a #2.
Miért nem talál munkát?
Én is a 6-ossal értek egyet.
Én büszke voltam rá, hogy keresek annyit, hogy a férjemnek nem kell dolgoznia, hanem biztosítja nekem a "hátországot". Jelenleg ez nincs így sajnos. Pedig mindkettőnknek jobb volt úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!