Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiraknátok a párotokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiraknátok a párotokat a lakásotokból, ha nem tudna fizetni semmit a közösbe?

Figyelt kérdés

Mondjuk se számla, se ennivaló, semmi háztartási kellék...

Mennyi haladékot adnátok neki?

2. Adnátok neki haladékot, ha nincs munkája, és nem is nagyon aktívan keresne, csak otthon várna minden nap? ( a haz körüli teendőket megcsinálja, mos, főz, takarít, csak a ti pénzetekből

Én 31L

34 F

2022. okt. 17. 13:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te tudod, senki nincs a helyedben
2022. okt. 17. 13:27
 2/44 anonim ***** válasza:
96%
Mi az indoka? Ha azt látnám, hogy problémája van (mondjuk depressziós), vagy keres, de nem talál, akkor nem tudom, meddig tartanék ki mellette, de biztos nem raknám ki rögvest. Mondjuk az sem mindegy, milyen a kapcsolat, házasok vagyunk-e pár éve vagy csak pár hónapja cuccoltunk össze. Szóval lusta emberrel nem szeretnék kapcsolatban lenni, csalódnék, ha ez derülne ki, de ha már ismerem, és látom, ez csak egy rossz szakasz, akkor támogatnám.
2022. okt. 17. 13:28
 3/44 mindentudó99 ***** válasza:
36%
Csak addig kell míg leadja a lóvét?
2022. okt. 17. 13:47
 4/44 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nincs párom jelenleg, de én keresek annyit, hogy ne zavarjon, ha pár hónapig még a zsebpénzét is tőlem kapja.

Bár az a helyzet nem vagyok képen milyen manapság munkát találni. A jelenlegi helyem 5 éve dolgozok. Az előző helyen 2 évig voltam, az azelőttin pedig 3 év. De mindegyik helyről úgy váltottam, hogy elhatározásom után kb 2 hónappal később már az új helyen kezdtem, amiből 30 nap a felmondási idő volt. A mostani munkahelyemre 3 állásból választottam, mert mindegyik helyre felvettek volna.

A legelső munka megszerzése tartott a legtovább kb 100 önéletrajzot küldtem el, és talán 5-6 helyre hívtak be.

Mostanában elég érdekes a világ így azt mondanám, ha fél évig sem talál, az még belefér, de utána már biztosan zavarna.

Ha emiatt kiteszed akkor az szerintem egyenlő egy szakítással.

35F

2022. okt. 17. 13:49
 5/44 anonim ***** válasza:
79%
Alapvetően biztos, hogy nem tartanám el, átmenetileg 3, esetleg 4 hónapig, utána menne.
2022. okt. 17. 13:51
 6/44 anonim ***** válasza:
52%

" a haz körüli teendőket megcsinálja, mos, főz, takarít, csak a ti pénzetekből"

Az összes háztartásbeliként otthon lébecoló háziasszony pontosan ugyanezt csinálja és még sem rakja ki a férje.

Viszont ha fordítva van, akkor a nő már pár hónap után kidobja a pasast.

Hogy is van ez az egyenjoguságosdi??

2022. okt. 17. 14:01
 7/44 anonim ***** válasza:
89%

kb. én is azt kérdeztem volna, amit a #2.

Miért nem talál munkát?

2022. okt. 17. 14:02
 8/44 anonim ***** válasza:
60%
..én meg az amit a 6-os.
2022. okt. 17. 14:04
 9/44 anonim ***** válasza:
80%
Én örültem, amikor a férjem nem dolgozott, hanem itthon volt és segített nekem. Sokkal rosszabb így, hogy szar fizetésért gürizik és utálja.
2022. okt. 17. 14:05
 10/44 anonim ***** válasza:
89%

Én is a 6-ossal értek egyet.

Én büszke voltam rá, hogy keresek annyit, hogy a férjemnek nem kell dolgoznia, hanem biztosítja nekem a "hátországot". Jelenleg ez nincs így sajnos. Pedig mindkettőnknek jobb volt úgy.

2022. okt. 17. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!