Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám azt elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám azt elérni, hogy elhagyja miattam a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, csak az a baj, hogy van banője. Ráadásul egy gyönyörű szőke bombázó...:(

De szerintem egyáltalán nem illenek egymáshoz, ezért jobb lenne, ha elhagyná a lányt, mondjuk értem. Most lehet, hogy elhodrdtok majd mindennek, de bizony ez így van. És szerintem én is bejövök a srácnak, mert minden nap néz engem a buszon meg ilyenek.

Segítsetek pls.!!

2010. szept. 27. 17:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%
Álmodozni nem kerül semmibe;)
2010. szept. 27. 19:01
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha elfelejted azt a srácot, mert a leírtak alapján semmi esélyed nála és egyébként is szemétség amit csinálni akarsz. Képzeld magad a lány helyébe.. neked, hogy esne az amit tenni akarsz vele?
2010. szept. 27. 19:44
 23/27 anonim ***** válasza:
68%

hat betű:

R I B A N C

am. sajnálom, hogy ennyi kva van manapság... és akkor a pasik csodálkoznak, hogy a barátnőjük félti őket -_-

2010. szept. 27. 21:32
 24/27 A kérdező kommentje:

12 betű:

A N Y Á D A R I B A N C

Komolyan mondom, ezen az oldalon felesleges kérdezni....

2010. szept. 27. 21:35
 25/27 anonim ***** válasza:
46%
Inkább menj babázni, ne ba*d el mások kapcsolatát.
2010. szept. 27. 23:29
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
Na ha az összes ilyen szánalmas, más pasijára pályázó k*rva felkötné magát, jobb hely lenne a világ.
2010. szept. 28. 09:37
 27/27 anonim ***** válasza:
44%
Nem az, hogy nem lehet kérdezni, b*zdmeg, hanem normálisat, hülyelány. Ebbe hogy a f*szba lehet segíteni? Amúgy meg r*bi vagy és kész. De ha cafka akarsz lenni ne itt tanuld meg. Nézd meg mennyi van belőlük és mind maguktól rájöttek..-.-
2010. szept. 28. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!