Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el mi gátol?
Bonyolult a helyzet és az érzéseim, melyek gátolnak h szintet lépjünk és család legyünk.
De belül egy gát van bennem.
Mint ember nincs baj és tudom hogy szereti a gyerekeket és törődő.
De vhogy ahogy a dolgait intézi, osszeegyezteti a zurosebbb időszakban a munkáit abból az jön le h így gyerek nélkül se megy könnyen neki és úgy hogy segítem őt akár házimunkában, akár intézni valóban. Na ez az egyik amit el kéne tudnom neki magyarázni h miből érzem ezt és gátol..
Nem érzek benne tudatosságot mert pl jó lenne ház de még egyszer nem mondta h az anyagi részét ő hogy gondolta. Annyit mond úgyis kell hitel..
Ő azt mondta h készen áll és akár de én mást érzek rajta..
Minden no magának szül ugy kell döntenie. Mert barmikor foghatja magát, es leléphet minden pasi.
Joga van ahhoz is hogy semmit ne vállaljon otthon a báztartásbol se.
Na azért ez hülyeség amit írsz. Mi az h joga van??- nincs, mert közösen kell tolni a szekeret..
Akkor miért van sértődés pl ha a pasi sok év után se akar gyereket, amit tud a nő is..a pasinak nincs joga a gyerek témában első??
Nehogy már egy nőnek joga van mindenhez és ez alap, a pasi meg egy szemetlada ha mást mond, neki nincs joga
4es rákérdeztem azt mondta hitel nélkül ugyse lehet venni.
De néztünk egyet neki tetszett stb még most is azt hajtogatja h miért nem vettük meg. Azt nem értette h kb ami reális hiteltörlesztő lenne meg kb az önerővel együtt tudnánk csak éppen megvenni. Azt is úgy h utána nem tudnánk semmit kezdeni vele mert nincs több pénz. És még hitelt is fizetni utána meg élni és még gyűjteni a felújításra mar nem tudnánk.. szóval így nem volt értelme megvenni
Ő ezekre mit mond? Levezeted neki számokkal, hogy mennyi maradna, és nem látja be, hogy túl drága?
Vagy mi a reakciója?
Amúgy meg zsák a foltját. Te se mondod ki, hogy ennek a kapcsolatnak annyi, se gyereket, se közös házat nem akarsz. Ő se mondja ki, hogy mit és hogyan akar megvalósitani, csak félmondatokkal dobálózik.
Mikor lesz gyerek? Majd.
Miből vesszük meg? Valahogy megoldódik.
Ezért nem haladtok előre. Vártok a másikra, hogy megoldja. Q valósággal szembenézni meg nem akartok.
A házra: tegyetek félre minden hónapban annyit, amennyi a törlesztő lenne. Három vagy hat hónap után kérdezz rá, hogy ő hogy látja, lehet-e így élni 15-35 évig. (Futamidő végéig.)
Te meg azt remélem érted, hogy ha a csajod terhes lesz, akkor valószínűleg 2-4 évig nem dolgozik. Nem kell egyszerre dolgoznia IS, házimunkázni, és ellátni a babát. Neki igazából csak a gyerekkel KELL foglalkoznia, ezért van otthon. Nem tisztára nyalni a lakást.
Ahogy a dolog most veletek áll, ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Se ház, se gyerek nem lesz. Jó így neki, ahogy most van, vagy elköltözik?
De ezt persze gyáva vagy meglépni. Hitegeted tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!