Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gátol egy kapcsolatot ha a két félnek más-más a poitikai nézete?
GÁTOL. Csak gondolj bele, ha más az életszemléletetek, alapvető dolgokat csináltok másként, a legkisebb dolgon is veszekedni fogtok. Aztán, ha még gyerekeket is terveztek.. Na, az kemény lesz. A politikai nézet is meghatározza az egész életünket.
Ui: Az első kommentből kiindulva: ha meg van győződve az igazáról (és politikában butácska az, aki jó és rossz pártokról beszél, minden párt a hasonló nézeteket valló embereket szólítja meg), azt nehezen tudnád "átszoktatni", főleg, hogy szerintem ez lenne az egyik legrosszabb megoldás.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de engem igenis zavarna, ha liberális, vagy komcsi lenne.
De tulajdonképpen nem is zavarna, mert nem lennénk együtt...
Hm, a barátnőm és a családja is MSZP-s én Fideszes vagyok. Nem foglalkozom ezzel a politikával, csak az embert nézem. A pártválasztás meg nem döntés, hanem egy csomó családi kötődés szocializáció eredménye. Alapvetően az MSZP szavazói olyanok, akiknek a családja 1945 és 1990 között újraszocializálódott, a fideszesek családja az 1945 előtti szocializációjuk hagyományaiból él. Ez a jellemző.
De miért ne lehetne valakit szererni, mert a családja ilyen meg olyan szocializáción esett át.
Igazán én azt mondom, ha bárkire bármit mondunk, fekete, fehér, lila, jobbos, balos, zsdó, cgány, sváb, magyar, akkor megfosztjuk magunkat attól, hogy a személyt magát megismerjük, annak aki ő maga, egyetlen tulajdonság sem determinálja az embert, a jelzők rátételével mi mégis ezt tesszük.
Mondom, nézd ezt a lányt, és csak arra figyelj, milyen ember ő (és nem kell feltételenül politizálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!