Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rendezzem ezt magamban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rendezzem ezt magamban? A páromnak van egy gyereke, és ezt a másik nőtől van neki gyereke érzést hogy tudom kezelni? Mert ez mindig dühít vagy nem is tudom, de mikor osszejottunk ezt vállaltam.

Figyelt kérdés
A gyerek aranyos és szeretjük egymást, semmit nem vetitek ki rá, csak magamban ez a tény, ez hogy mondjam fáj, hogy nem tőlem van gyereke, meg nagyon az elején jár a kapcsolat közös baba szóba se jöhet, gondolkoztam pszichológuson hogy elmegyek, olyan rosszul érezem magam hogy van bennem ez az érzés, miért fáj hogy más nőtől van gyereke?

2022. okt. 15. 07:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
De ha lenne testvére a gyerekekemnek az is elveszi nem? Ahol 2 gyerek van, és neki az én babám a testvére lesz, akkor miért zavar?
2022. okt. 15. 16:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem neked való ez a kapcsolat, ez az egész mindig ott fog így mászkálni a fejedben ( van olyan is aki el tudja fogadni )

Nem jó se neked.

Sem a férfinek sem a gyereknek.

2022. okt. 15. 16:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Sokan emiatt csak 1 gyereket vallalnak. De ha az eroforrasok csak a te genetikadnak vannak szentelve akkor azt jobban viseled
2022. okt. 15. 16:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, és keress gyermektelen férfit.
2022. okt. 15. 17:48
 25/25 anonim ***** válasza:

De ha lenne testvére a gyerekekemnek az is elveszi nem? Ahol 2 gyerek van, és neki az én babám a testvére lesz, akkor miért zavar?

Mert nem a te gyereked. Ha valamelyik családtagom beteg, segítek neki mondjuk bevásárolni. Ez idő és energia. De nem teszem meg akárki kedvéért.

2022. okt. 15. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!