Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rendezzem ezt magamban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rendezzem ezt magamban? A páromnak van egy gyereke, és ezt a másik nőtől van neki gyereke érzést hogy tudom kezelni? Mert ez mindig dühít vagy nem is tudom, de mikor osszejottunk ezt vállaltam.

Figyelt kérdés
A gyerek aranyos és szeretjük egymást, semmit nem vetitek ki rá, csak magamban ez a tény, ez hogy mondjam fáj, hogy nem tőlem van gyereke, meg nagyon az elején jár a kapcsolat közös baba szóba se jöhet, gondolkoztam pszichológuson hogy elmegyek, olyan rosszul érezem magam hogy van bennem ez az érzés, miért fáj hogy más nőtől van gyereke?

2022. okt. 15. 07:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem hogy a pasi elvárná, hogy te a gyerek új muterja legyél.

Van neki anyja.

Szerintem ez az elvárás csak a te fejedben letezik és ez paraztat be.

Peddig annyi az egész szitu hogy időnként 3an vagytok, nem pedig ketten.

2022. okt. 15. 08:18
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy, éretlen vagy te egy komoly kapcsolathoz még.
2022. okt. 15. 08:19
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

Én sem fogadnám el.

Ezért nem kell gyermektelen nőknek gyerekes pasival leállni.

2022. okt. 15. 08:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
En elvalt gyerekes no vagyok. Fiatal szingli gyerektelen nokent nem kezdenek a helyedben elvalt gyerekes pasival. Boven raersz ebbol a korcsoportbol es feltetelekkel valasztani ha majd te is elvalsz es lesz gyereked.
2022. okt. 15. 12:48
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Apukaként azt tanácsolom, hogy meséld el a párodnak, hogy mit érzel. Ha normális, akkor biztosan hamar segít majd abban, hogy megoldódjon a helyzeted.
2022. okt. 15. 13:10
 16/25 A kérdező kommentje:
15,beszéltünk róla, de engem zavar ez az érzés igazából nem tudott segíteni csak megnyugtatott hogy szeret, de akkor miért zavar hogy másik nőtől van gyereke ha tőlem is lesz majd?
2022. okt. 15. 14:29
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan azért. Azt szeretnéd, hogy minden gyerek közös legyen. Nem akarsz más gyerekével foglalkozni. Önző vagy, ami normális.

Az oroszlánoknál is megölik az idegen kölyköket a hímek, ha elüldözik az előző falkavezért. Mondjuk ott azért, hogy a nőstény velük akarjon párzani. Ebben az érzésben valami ilyesmi ösztön is benne van.

2022. okt. 15. 14:34
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az összes forrást magadnak követeled, az idegen gyerek sok erőforrást elvon. Ezt jól érzed.
2022. okt. 15. 14:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Azert zavar mert tudod, hogy az a gyerek, aki neked idegen, apuka jelentos forrasaibol vesz el a te gyereked karara. Pl. A te gyereked csak fel hazat fog orokolni egy egesz helyett, hogy ha idegen gyerek sulyos beteg lesz, apuka penze is arra fog menni mig ti zsiros kenyeret esztek. Ha apuka gyereke meghazasodik es hozza az unokakat, azoknak is 10-10 ezer kell majd zsebbe szulinapkor,mikulaskor...ha pedig valik, lehet bekoltozik hozzatok.
2022. okt. 15. 14:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert a gyerekek idő pénz és energia. Méghozzá mindegyikből sok. A parod gyereke tőled és a majdani közös gyerektől vesz el időt pénzt és energiát.
2022. okt. 15. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!