Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a férjem!voltatok hasonló szituba?
10
ja értem... van itt kettős mérce bőven
Ne divatozzál már a kettős mércével.
A nő az nő, a férfi pedig férfi teljesen más testi és lelki felépítéssel.
A feleségének mindent megadó (esetleg munkamániás) férfi MINDIG rosszul jár. Te is tudod, én is tudom.
A nőket el kell csábítani és szórakoztatni, szeretgetni, meglepni ... még 20 év házasság után is. Különben nem működik a dolog.
12
Nem veszed észre, hogy önellentmondásban vagy? "A feleségének mindent megadó (esetleg munkamániás)..." Most akkor mindent megad vagy munkamániás? :DDDDD
Beszarok, esküszöm.
"Szarjál be nyugodtan" engem nem zavar.
Nem panelprolikról írtam, hanem intelligens emberekről. Bizony rengeteg ügyvéd, orvos, ... férfi van, aki munkamániás, de a feleségét mindennel ellátja. Saját autó, utazások, drága ékszer, frága ruhák ...
-----------------------------
Prolik érzelmi életét és "beszarásaikat" valóban nem ismerem, abban Te vagy otthon.
14
Az érzelmi intelligenciád viszont azon a szinten van, hogy a minden megadása a te olvasatodban kimerül a saját autóban, utazásokban, ékszerekben meg drága ruhákban... Bocs, de nem ilyen érzemi sutyerákok közt mozgok, ráadásul az értelmiségi, gazdagabb ismerőseimnek nem kitartott női vannak. ;))))
Szóva bocsika. :P
Nagyon köszönöm, hogy edelényi roma kommentelőnk véleményét olvashattam.
Nem téged kergetett el a kutyánk 10 perce a kukáink mellől?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!