Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem miért féltékeny egy modell nőre?
Figyelt kérdés
Gyerekkori barátom a csaj, tényleg csak barát, az is volt mindig. 10 éve nem láttam amúgy. Egy helyen dolgozunk jelenleg de nem egy cégnél. Nem igazán haverkodunk, köszönünk. Egyébként nem mozgok ilyen körökben, nincsenek ilyen nagyon menő, nagyon szép ismerőseim. Nem is foglalkozom amúgy ezzel az egésszel. Bevásárlás közben köszönt ránk a csaj, akkor meséltem a dolgokat a feleségemnek, honnan ismerem. Azóta rendkívül féltékeny, hiába mondok bármit. Ha egy mosogatáson összeszólalkozunk, akkor is azzal jön, hogy menjek ahhoz a kvához, stb. Meg mindenkinek arról beszél, hogy nekem ilyen ismerőseim vannak. A többi anyuka adja alá a lovat, hogy minden férfi az ilyen nőkre vágyik, csorgatja a nyálát, stb. Mondhatok én bármit. Eszembe se jut ez a csaj, soha nem is jutott. Kb olyan a dolog, mintha Palvin Barbarára lenne féltékeny a feleségem, mert megnéztem a TV-ben. Azért is kellemetlen mert visszajutott a dolog a munkahelyemre és úgy tűnhet mintha én mondtam volna otthon valamit, pedig nem. Mert amúgy senki sem érti mire lenne féltékeny a feleségem, ha én nem utaltam semmire. A munkatárs csaj is nagyon elkerül engem, a liftnél is ma inkább felment a lépcsőn gyorsan mint aki észre sem vesz. Nagyon rosszul érint, hogy úgy tűnik mintha én otthon nagyoskodnék, hazudoznék, hogy ez-az volt, vele zsarolnám a feleségemet, stb. Mert úgy jön le mintha ezt tettem volna, ezt hiszik sajnos.2022. okt. 10. 10:27
2/8 anonim válasza:
Önbizalom hiányos a feleséged.
Legalább egy pszichológus nem ártana neki, vagy pedig valamilyen egyházi lelki gondozó. (Ez utóbbiak is mentálhigiénikus végzettségűek!)
Rajtam pl. az egyházban tudtak csak IGAZÁN segíteni lelkileg. Addig nem.
3/8 anonim válasza:
"10 éve nem láttam amúgy."
"Ma is inkább felment a lépcsőn gyorsan, mint aki észre sem vesz."
Hát, ha otthon is ilyen következetesen hazudsz, akkor ne csodálkozz. Mi az, hogy 10 éve nem láttad, ha naponta látod?🤔
Amúgy így olvasva, valóban alaptalan a feleséged hisztije, de azért ez így marhára nem logikus. Először döntsd el, hogy akkor most látod, vagy nem látod.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is azt kéne tenni, amit a hármas ír. De ezt neki kéne belátni, hogy valami baj van. Ha ő ezt nem ismeri el, nem veszi észre, akkor te a fejedre is állhatnál. Az meg, hogy még szét is kürtöli, na az gáz.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es: olvasd el mégegyszer. 10 éve nem láttam, mire nemrég felbukkant az életemben, mint Budapestre költözött egy épületben dolgozó. Azóta látom majdnem minden nap.
2022. okt. 10. 13:40
6/8 anonim válasza:
Sajnos itt nem fog segíteni az hogy folyamat bizonygatod mennyire téved. Állj a sarkadra és meg kell neki mondani hogy fejezze be a féltékenységi hisztijét meg hogy lehord a hátad mögött vagy szétválnak útjaitok mert neked ebből eleged van. Én nőként biztos nem tűrném hogy még a munkahelyemen is befolyása van a párom hisztijének. Még is milyen dolog ez? Milyen jogon járat le mások előtt teljesen alaptalanul? Még a másik nő érezze magát kellemetlenül mert a nejed egy idióta? Biztos hogy nem hagynám ezt az egészet.
7/8 A kérdező kommentje:
Próbálok beszélni vele, de hiába. Valami Casanovának állít be aki jobbnál jobb nőkkel csajozik … eléggé hülyét csinál belőlem ezzel, mert nagyon nem vagyok olyan. Egy harmicas, kopaszodó, kicsit pocakos, 170 centis embert képzeljetek el, aki még csak nem is jóképű.
2022. okt. 10. 13:50
8/8 anonim válasza:
Akkor lehet neki van vaj a füle mögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!