Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Semmit nem csináló férjjel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmit nem csináló férjjel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

A férjem semmit nem csinál itthon... ha aznap ő dolgozik mire hazaér én kitakarítok.. kimosom a ruháit.. kivasalom az előzőnapit, megfőzök,megterítek mire jön.. gyerekkel foglalkozom,tanítom...(1 éves lett most szeptemberben.. császárral született...) közben én a gyerek 6 hónapos korában, visszaálltam dolgozni.. /fizikai munka/.. péntek,szombat,vasárnap dolgozom. Pénteken délelőtt, aznap ő d.u-os műszakba megy tehát váltjuk egymást../ szombat,vasárnap én dolgozom reggeltől estig.. hajnalba megyek. Kell a pénz...

Semmit nem segít, úszik az egész rohadt ház..mert amit tisztán hagyok itthon is összebassza. Nem kérem meg nyalja fényesre a házat.. de egy mosogatógépet betudna pakolni. Megkérdezem mit csinált, meg hebeg habog hogy mennyi idő volt azt bepakolni..és azért nem indította el a mosógépet ami BEVOLT KÉSZITVE.. mert őrizni kell azt a gépet magától nem végzi el.. meg minden apró szar egésznapos pl kivinni a szemetet.. (megfőzni is megfőzök mikor hazaérek!! Gyereket én fürdetem de annyi nincs benne amit ott hagyott etelt a tanyerjaba kidobja.. vagy legalabb az asztalról elpakolja. Ruhai szanaszet. Hazajon elso dolga szetdobalni a cuccait mondvan holnap kell.. holnal ugyis eltunik onnan.. persze mert van egy id.ióta aki megcsinálja.. aztan azt mondja nekem pihenjek.. hat mikor pihenjek. De pihenj szivem ugy se jon ide mas segiteni csak mi vagyunk. Hát menjen már a ...

Azokhoz szólnék akiknél nem jött be a szep szó.. fél éve könyörgök minimális kis segítségért.. esküszöm már azon vagyok hogy akkor nem eszik majd abból amit megfőz.. abba a ruhába jár amit kimos.. reszemről majd én is 2 hétig átlépek a ruhákon meg 5 hétig fent lehet a lepedő is.. meg belepeneszesedni fogom hagyni az edenyekbe a maradekot hatha majd nem lesz egy tiszta pohar eszreveszi magat. De ha itthon van se segit. Mert ha valaminek neki all direkt olyan lassu hogy en majdnem az egesz hazzal vegzek mire o lepokhalozik...

Nem erdekel ha bun.ko leszek de hogy tanitsam istentelenul móresre mostmár? De persze ejjel legyel toppon mikor elaludt a gyerek mert szexelni nem felejtene el minden nap..

2022. okt. 8. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%
Ajj, de fárasztó volt olvasni ezt a sok rinyálást. Nyilván a gyerek előtt is egy lusta disznó volt, minek mentél hozzá? Ha meg ennyire zavar, akkor miért csak fenyegetőzöl, mint egy házi sárkány, hagyjad ott a szennyest meg miegymás, hátha ráeszmél. Véletlenül se kommunikálj vele emberek módjára, hogy drágám, mosogass el.
2022. okt. 8. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Ha bem volna gyerek, azt mondanam valj el. De igy most mar keves lehetoseged maradt. Ra kell szokatnid a rendre mint egy gyereket. A legegyszerubb feladat, hogy rutinokat alakitasz ki neki. Pl. Minden este 19:00 kor ( vagy amikor neki konnyebb) kiuriti a szemetest, akar van venne vm, akar nincs. Igy mindig ki lesz uritve.telefonjan allitsd ve az ebresztot hogy szemetest kivinni. Tudom dedos modszer, de meglatni a koszt nem fogja sose, se onalloan takaritani. Egyszerre egy dologra szokasd ra, legyen a lakas konnyen tisztan tarthato. Felesleges lomokat pakold el.
2022. okt. 8. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:
27%

1. Meg kell mondanod neki nagyon komolyan, hogy már nem bírod egyedül az igát.

2. Meg kell állapodnotok egy munkamegosztásban. Amit rühell, azt vállald te, de neki is kell vállalni feladatokat.

3. Következetesen meg kell csinálnia azokat, vagy ha megszegi a megállapodást, akkor te sem vagy köteles ellátni őt. Főzzön, mosson magára, ha nem tud egy tányért berakni a mosogatóba.

4. Ne menj át hárpiába, de világosan közöld vele, hogy ha nem hajlandó részt vállalni a közös életetekben, mert neki úgy kényelmes, akkor te is elfelejted a neked kényelmetlen dolgokat megcsinálni.

5. Vannak dolgok, amik nem fognak változni. Ne akard teljesen átformálni, mert ha így nevelték otthon, akkor marha nagy eredmény lesz az is, hogy ha a ruháit begyűjti egy sarokba egy székre, és nem szétdobálja. Csak annyit kérj, amivel a te munkádat lényegesen megkönnyíti. Aztán később talán jöhet a többi is, de mondom: lesz, amiben nem fog változni.

2022. okt. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!