Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszik a barátom külseje,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a barátom külseje,ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

4 hónapja jöttem össze a párommal.

Igazából soha nem volt az esetem, sőt kifejezetten csúnyának tartottam, viszont nagyon jófej, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Minél többet találkoztunk, annál szimpatikusabb lett, így már nem is fektettem különösebb hangsúlyt a külsejére, ugyanis világ életemben olyan férfiakkal voltam együtt, akik először nem tetszettek, de aztán megszerettem őket és ezzel párhuzamosan meg is szépültek számomra. Gondoltam most is így lesz, viszont mostmár eltelt 4 hónap és egyszerűen semmit nem találok benne, ami vonzóvá tenné. Amikor alszik vagy vezet, néha vizsgálgatom a testét, gondoltam, ha a kerek egész nem tetszik, keresek a testén testrészeket, fülcimpát, nózit, az ajkait, amire azt tudnám mondani, hogy vonzó. Sajnos semmi, minél inkább nézem és keresem, annál jobban taszít. Ami irtó furcsa és szintén nem tudom hova tenni, hogy ettől függetlenül a szex teljesen jól működik.

Eszméletlen szarul érzem magam emiatt, mert számomra a külső mindig másodlagos volt, soha nem érdekelt a kockás has, hófehér fogak, stb., és folyton azt mondogatom magamnak, hogy nem ez számít, egyszer mind megöregszünk, de nem tehetek róla, ez sem segít. Az utóbbi időben már a szemkontaktust is kerülöm, mert egyszerűen nem tetszik amit látok.

Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Mi lett a vége, idővel el tudtátok fogadni vagy csak rosszabb lett miután elmúlt a rózsaszín köd?

30/N

2022. okt. 8. 10:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
92%

A kancsalságról csak annyit hogy nem lehet mindet műteni!

Egy nő ismerősömet is ezért használták ki mindig, mert sokan össze se jöttek vele, aki meg összejött vele az lehazudta az eget a szexért! Nyilván tönkreteszi az összképet és igénytelenséget sugall, de én inkább sajnálom mert ellehetetleníti az ismerkedést neki. (bevallom én se jönnék össze hasonlóval, de biztos van egy-két ember aki igen!)

2022. okt. 8. 15:41
 22/34 anonim ***** válasza:
95%
Miért jöttél össze vele?
2022. okt. 8. 16:57
 23/34 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem kap mást,csak rondát
2022. okt. 8. 16:59
 24/34 anonim ***** válasza:
33%
Ostoba és vak az ilyen nő+igénytelen hogy ilyen ffival le tud feküdni 🤮
2022. okt. 8. 20:43
 25/34 anonim ***** válasza:
30%
Húúúú a 700-át neki! Ti mégis úgy beszéltek egy külsőre kevésbé szép pasiról már hogy minek szülte az anyja a világra p.sztuljon meg egyedül és ne legyen senkije? Már elnézést de ti akik szegény pasit/pasikat kritizáljátok külsőre hogy néztek ki? 175-180 cm 50 kg-os vékony modell csajok vagytok vagy mi? Nem mindenki születik szépnek ez igaz, de azért szakítani valakivel mert külsőre nem jön be nektek, előző kérdés alatt meg azt olvasom egy nőtől hogy ti nők nem a külsőre mentek, ezt a k.b.szott nagy önellentmondást már nem azért, melyikötök hazudik akkor, ő vagy ti? Hát persze hogy ő hiszen a többségnek van általában mindig igaza! Szégyelljétek magatokat, úgy beszéltek a pasikról mint a kutyákról de amikor mi beszélünk a teltebb meg a kövérebb nőkről akkor meg a k.rva a.nyánkat!! Ti nektek is a r.hadt k.rva .nyátokat ezek után! Ne csodálkozzatok hogy sok lesz a nőgyűlölő, nem nőgyűlölőzni kell hanem tenni ellene. Még egyszer leírom szégyelljétek magatokat!!!!! Akkor akinek ferde orra van, kancsal, meg a fogaival is baj van akkor az pusztuljon meg egyedül. Gratula! Remélem top 10-es modell csajok vagytok külső hibák nélkül, és akinek a kommentem nem tetszik ami tutira nem fog hiszen ti nők kritizálhattok minket mi nekünk meg a seggeteket kell tisztára nyalni hát ilyen lenézések és pocskondiázások után ez nem így lesz!!! Amilyen az adjonisten olyan a fogadjinsten!
2022. okt. 10. 08:05
 26/34 anonim ***** válasza:
65%

Egyrészt nem vagy korrekt, amiért hónapok óta rabolod az élettársad idejét.

Másrészt leírtad, hogy tudod, hogy egyszer úgyis megöregedtek, de minden mondatodból úgy tűnik, hogy pont emiatt próbálod konzerválni az életedet sterilizálással és külsőségekkel. Valójában csak rettegsz az életed fölötti felelősségvállaláson, közben azt érzed, úgy fogsz megöregedni, hogy nem leszel boldog.

Javaslom egy intenzív pszichoterápián vegyél részt, minden rosszindulat nélkül.

/Csadoo mó/

2022. okt. 10. 11:18
 27/34 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne raboljátok egymás idejét, ha valaki nem tetszik akkor ez van. A belső sajnos nem tudja teljesen elfedni a külsőt, én is voltam hasonló helyzetben, nem vártam sokat, elhagytam, mert tudtam nem fog menni. Inkább találjon olyat, akinek ő maga kell, külsőleg is és belsőleg is, s nem csak egyoldalúan.
2022. dec. 26. 14:29
 28/34 anonim ***** válasza:
70%
A jó belső a rossz külsőt nem tudja elfedni, de a jó külső a rossz belsőt simán eltudja fedni! Ez aranyszabály. Sok elmebetegnek csinos barátnője volt a kinézetüknek köszönhetően!
2022. dec. 26. 15:55
 29/34 anonim ***** válasza:
72%
Mi újság, kérdező?
2022. dec. 28. 12:01
 30/34 anonim ***** válasza:
24%
Ezt a régi kérdést látva és a 25 válaszom elolvasva így majdnem 3 hónap után szerintem még mindig nagyot üt. másfél-2 hónapig úgylátszik nagyon új megtekintők nem jöttek mert 70%-os volt a válaszom, most az utóbbi időben meg szépen elkezdtek a megsértődött emberek amik nagyja szerintem nő idefele gyülemleni és lepontozni a válaszomat. Bár én még most december 29-én is tudnék hasonló választ írni mint akkor de már nyugodtabb hangvételben mert aznap tényleg nem tudtam ezt szebben leírni azok után amiket a kérdésben és a válaszokban olvastam. Na itt megmutatták a nők a valódi énjüket de én sem voltam óvatosabb a szóhasználat terén. Ha egy férfinek hátrányos a külseje az még akkor is igyekezzen azt rendbehozni ha kiderülne hogy lehetetlen de egy olyan nőnél aki sajnos telt vagy nagyon kövér és sajnos betegsége miatt nem képes a fogyásra vagy csak nagyon minimálisakat akkor azt mi pasik meg fogadjuk el és sajnálkozzunk rajtuk. Itt ez alatt a kérdés alatt viszont a ferde orrú, kancsal és a rossz állapotban lévő fogazatú pasi miatt senki nem sajnálkozott. Ezek után kijelenthetjük hol van nagyobb összetartás a nőknél vagy a pasiknál, de ez csak az én véleményem nem kötelező egyetérteni velem.
2022. dec. 29. 05:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!