Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a barátom külseje,ti voltatok már ilyen helyzetben?
4 hónapja jöttem össze a párommal.
Igazából soha nem volt az esetem, sőt kifejezetten csúnyának tartottam, viszont nagyon jófej, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Minél többet találkoztunk, annál szimpatikusabb lett, így már nem is fektettem különösebb hangsúlyt a külsejére, ugyanis világ életemben olyan férfiakkal voltam együtt, akik először nem tetszettek, de aztán megszerettem őket és ezzel párhuzamosan meg is szépültek számomra. Gondoltam most is így lesz, viszont mostmár eltelt 4 hónap és egyszerűen semmit nem találok benne, ami vonzóvá tenné. Amikor alszik vagy vezet, néha vizsgálgatom a testét, gondoltam, ha a kerek egész nem tetszik, keresek a testén testrészeket, fülcimpát, nózit, az ajkait, amire azt tudnám mondani, hogy vonzó. Sajnos semmi, minél inkább nézem és keresem, annál jobban taszít. Ami irtó furcsa és szintén nem tudom hova tenni, hogy ettől függetlenül a szex teljesen jól működik.
Eszméletlen szarul érzem magam emiatt, mert számomra a külső mindig másodlagos volt, soha nem érdekelt a kockás has, hófehér fogak, stb., és folyton azt mondogatom magamnak, hogy nem ez számít, egyszer mind megöregszünk, de nem tehetek róla, ez sem segít. Az utóbbi időben már a szemkontaktust is kerülöm, mert egyszerűen nem tetszik amit látok.
Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Mi lett a vége, idővel el tudtátok fogadni vagy csak rosszabb lett miután elmúlt a rózsaszín köd?
30/N
A kancsalságról csak annyit hogy nem lehet mindet műteni!
Egy nő ismerősömet is ezért használták ki mindig, mert sokan össze se jöttek vele, aki meg összejött vele az lehazudta az eget a szexért! Nyilván tönkreteszi az összképet és igénytelenséget sugall, de én inkább sajnálom mert ellehetetleníti az ismerkedést neki. (bevallom én se jönnék össze hasonlóval, de biztos van egy-két ember aki igen!)
Egyrészt nem vagy korrekt, amiért hónapok óta rabolod az élettársad idejét.
Másrészt leírtad, hogy tudod, hogy egyszer úgyis megöregedtek, de minden mondatodból úgy tűnik, hogy pont emiatt próbálod konzerválni az életedet sterilizálással és külsőségekkel. Valójában csak rettegsz az életed fölötti felelősségvállaláson, közben azt érzed, úgy fogsz megöregedni, hogy nem leszel boldog.
Javaslom egy intenzív pszichoterápián vegyél részt, minden rosszindulat nélkül.
/Csadoo mó/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!