Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszik a barátom külseje,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik a barátom külseje,ti voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

4 hónapja jöttem össze a párommal.

Igazából soha nem volt az esetem, sőt kifejezetten csúnyának tartottam, viszont nagyon jófej, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Minél többet találkoztunk, annál szimpatikusabb lett, így már nem is fektettem különösebb hangsúlyt a külsejére, ugyanis világ életemben olyan férfiakkal voltam együtt, akik először nem tetszettek, de aztán megszerettem őket és ezzel párhuzamosan meg is szépültek számomra. Gondoltam most is így lesz, viszont mostmár eltelt 4 hónap és egyszerűen semmit nem találok benne, ami vonzóvá tenné. Amikor alszik vagy vezet, néha vizsgálgatom a testét, gondoltam, ha a kerek egész nem tetszik, keresek a testén testrészeket, fülcimpát, nózit, az ajkait, amire azt tudnám mondani, hogy vonzó. Sajnos semmi, minél inkább nézem és keresem, annál jobban taszít. Ami irtó furcsa és szintén nem tudom hova tenni, hogy ettől függetlenül a szex teljesen jól működik.

Eszméletlen szarul érzem magam emiatt, mert számomra a külső mindig másodlagos volt, soha nem érdekelt a kockás has, hófehér fogak, stb., és folyton azt mondogatom magamnak, hogy nem ez számít, egyszer mind megöregszünk, de nem tehetek róla, ez sem segít. Az utóbbi időben már a szemkontaktust is kerülöm, mert egyszerűen nem tetszik amit látok.

Ti voltatok már ilyen helyzetben?

Mi lett a vége, idővel el tudtátok fogadni vagy csak rosszabb lett miután elmúlt a rózsaszín köd?

30/N

2022. okt. 8. 10:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
62%
Szegény srác. Azt hitte végre neki is lesz valakije, fogyott 70 kilót, ami nem kis akaraterőre vall. Közben meg titokban undorodnak tőle....
2022. okt. 8. 11:27
 12/34 anonim ***** válasza:
86%

Kancsal is meg kajla fogú is....

azért ezeket is rendbe tehette volna

2022. okt. 8. 11:28
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Mert te biztos nem undorodnál egy kancsal, csálé fogú, lógós bőrű nőtől. Ne legyél álszent.

2022. okt. 8. 11:44
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
13 akkor minek jött vele össze??! Szánalmas az egész...
2022. okt. 8. 11:45
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
Keress mást, jobban jártok ha nem pazaroljátok egymás idejét!
2022. okt. 8. 11:49
 16/34 A kérdező kommentje:

Hátrébb az agarakkal, teljesen értelmetlen ezen összevesznetek.

Velem ez történt, így élem meg, leírtam.

Ha valakinek ez szánalmas, teljesen oké, ha valaki máshogy cselekedne, az is, nem fogok belemenni.

Tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi, ki hogy élte ezt meg, változott-e a véleménye vagy sem, együtt tudott ezzel élni vagy sem, stb.

2022. okt. 8. 11:50
 17/34 anonim ***** válasza:
21%
Remélem veled is megteszik majd ezt kérdező!!! És majd átérzed a kis pasikád helyzetét,bár kétlem ,mert te érzéketlen szardarab vagy,és még neked áll feljebb. ...
2022. okt. 8. 12:02
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem szakíts. Gondolj bele, szülsz neki egy gyereket és olyan lesz, mint a barátod kinézetre....
2022. okt. 8. 12:12
 19/34 A kérdező kommentje:
18-as, mondjuk ettől nem félek, ugyanis 2 éve sterilizáltattam magam, célzottan olyan partnert keresek, aki szintén nem akar gyereket.
2022. okt. 8. 12:14
 20/34 anonim ***** válasza:
74%
13-as, nem jövök össze olyan nővel, aki nem indít be. Minek? Ha most nem áll fel rá, később sem fog.
2022. okt. 8. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!