Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok melyek jönnek be jobban nektek a kigyúrt az izmos a kövér vagy pedig a vékony testalkatú pasik?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
2010. szept. 27. 01:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én az összhangot nézem, mert volt már mackós barátom is meg izmos is,de az ideálom a sportos,izmos, nem pedig a kigyúrt.Azok az izmos pasik nem tetszenek akik a konditeremtől és a tömegnövelőktől izmos.Jobban teteszenek azok a pasik akik a kemény fizikai munkától, vagy egyéb sportolástól lesz izmos.Pl. az evezéssel iszonyatos szép kart és hátat lehet varázsolni. :-)

25/l

2010. szept. 27. 07:42
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem a párom az ideális, még ha nem is nevezném soványnak :)
2010. szept. 27. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kérdéssel ne várd hogy olyan választ adnak ami eltér az átlagtól. Még ha azt kérdezed hogy csont vékony vagy kövér akkor esetlegl ehet lett volna aki a kövérre vagy a vékonyra szavaz, de ha oda rakod az izmost egyből megváltozik a dolog.

Vagy egészítsd ki személyiségekkel pl: vékony visszahúzódó inteligens srác, kövér vicces jókedvű,izmos rosszfiú kicsit bunkó. Így már valamennyire egyenlő lenne de még így is szerintem izmosra vagy a vékonyra fognak fogadni.

Én nem vagyok lány se vékony se izmos de még én is az izmosra szavaznék :D

20/f

2010. szept. 27. 09:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Imádom a nagydarab, sportos, férfias pasikat!Persze nem a koxos kopasz állatokra gondolok!
2010. szept. 27. 14:05
 15/16 anonim válasza:
vékony, szálkás és magas ;)
2010. szept. 28. 14:03
 16/16 anonim ***** válasza:
ha azt kerdezitek hogy milyen pasik utan fordulok meg az utcan akkor azt mondom hogy legyen magas, sportos, izmos (azert ne egy agyonkoxolt allat)vekonyabb fajtabol valo. ezek ellenere a baratom egyik tulajdonsagot sem hordozza magaban a macko testevel megis imadom..:) mas kerdes az, hogy kik jonnek be es mas az, hogy kivel kepzeled el a jovodet. a belso ertekek mellett rendkivul eltorpul a kulso..;) 18/n
2014. jún. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!