Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megromlott a virágzó kapcsoltom a párommal miután új munkahelyre ment. Én tulzom el, vagy tényleg jogosak az észrevételeim?
Új munkahelyere ment, heti 2 napot látom, ha látom egyáltalán.
Állandóan extra munkákra jár be, ha kell, ha nem. Ingyen ottmarad állandóan túlórázni (nem fizetik),
Egyre többet veszekszünk. Neki nem gond az sem, hogy heti 2 nap, 2 órát töltünk együtt. Mondtam neki, hogy ez nem jó. Erre mindig a fejemhez vágja hogy azért, mert nem vagyok megértő. Én pedig mondtam neki a nagy veszekedés közepette, akkor keressen olyat, akinek jó az, hogy nem látja másikat.
Kicsit próbáltam gyorsan leírni, ezért hiányos kicsit.
6#
Természetesen próbáltam.
De ő egyből túl gondolja és végig sem hallgat.
Leírtam neki egyszer munka közbe, akkor legalább nem tud közbevágni.
A válasza, neki is rossz, de nem tud vele mit csinálni és állandóan a fejemhez vágja, hogy nem vagyok megértő.
Igazából próbáltam vele beszélni erről sokat. Ha szóba kerül, akkor tipikusan halgassak neki van igaza érvényesül. Próbáltam átbeszélni vele, sikertelen mindegyik próbálkozás.
Volt időszak amikor az én barátom is ilyen helyen dolgozott. Kiderült hogy a kedves testvére intézte neki, beetette hogy maaaaaajd beiskolázzák, szakmát kap és nettó 500.000 lesz a havi fizetése. Fél év kellett neki mire rájött, hogy kamu 🤦♀️
Lehet őt is beszervezte valaki, nem tudsz minden részletet.
Miért váltott munkahelyet?
Mondjuk, ha azért gürizik éjjel-nappal, hogy a fizetését elszórja ruhákra meg macskatápra, rövid úton kivágnám a fenébe.
Ez a helyzet teljesen olyan, mintha előled menekülne. Ez nem normális egy kapcsolatban.
16# Nem beszélek így vele nyugi.
Igazából soha semmilyen problémánk nem volt az elmúlt 8 év alatt.
Pénzügyi dolgokkal sem foglalkozok.
Amikor nem volt munkahelye sem érdekelt, mondtam neki maradjon nyugodtan otthon amíg nem talál jót, vagy menjen egyetemre.
De amikor az ember 180 fokos fordulatot vesz, azt nem tudom hova tenni.
Konkrétan heti 2x2 órát látom, mert éjszakás. Hétvégén meg 12 órázik, hétközben 3x8 éjszaka.
Mert arra kérte a muszakvezető legyen így.
Én meg arra kértem ne vallalja be a plussz órákat, ne vállalja be az állandó ejszakát, mert valaki állandó nappalra akar menni.
De nem, ha szóba hozom nyugodtan, akkor már ki van akadva.
Eddig ha veszekedtünk is soha sem tartott tovább 20mp-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!