Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megromlott a virágzó kapcsolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megromlott a virágzó kapcsoltom a párommal miután új munkahelyre ment. Én tulzom el, vagy tényleg jogosak az észrevételeim?

Figyelt kérdés

Új munkahelyere ment, heti 2 napot látom, ha látom egyáltalán.

Állandóan extra munkákra jár be, ha kell, ha nem. Ingyen ottmarad állandóan túlórázni (nem fizetik),

Egyre többet veszekszünk. Neki nem gond az sem, hogy heti 2 nap, 2 órát töltünk együtt. Mondtam neki, hogy ez nem jó. Erre mindig a fejemhez vágja hogy azért, mert nem vagyok megértő. Én pedig mondtam neki a nagy veszekedés közepette, akkor keressen olyat, akinek jó az, hogy nem látja másikat.

Kicsit próbáltam gyorsan leírni, ezért hiányos kicsit.

2022. okt. 6. 06:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Arra a kis időre meg menj el te. Probléma megoldva.
2022. okt. 6. 06:25
 2/20 anonim ***** válasza:
23%
Valóban nem vagy megértő. Nyilván oka van annak, hogy ennyit dolgozik, most alapoz(ná) meg a közös jövőtöket. Ha hagynád.
2022. okt. 6. 06:32
 3/20 anonim ***** válasza:
2022. okt. 6. 06:37
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Elég hülye ha ingyen túlórázik
2022. okt. 6. 06:45
 5/20 A kérdező kommentje:

Nem erdkelene, ha nem lenne 4,1x több az órabérem, mint az övé, állandó éjszakás mellett. Állandó ingyenes túlóra, valamint teljesen szünet nélkül.

Engem bosszant.

3# nem tudom hogy tudtad a kettőt össze kapcsolni, de ez a második kérdésem ebben a topicban 😁😁

2022. okt. 6. 06:48
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon fura észrevételem van. Nem tudtok kommunikálni. Megkérdezted, hogy miért van erre szüksége, vagy csak duzzogva, felhúzott orral mondtad, hogy "ez így nem jó"? Mit válaszolt, ha normálisan beszéltetek. Te elmondtad, hogy miért esik rosszul, mitől félsz?
2022. okt. 6. 06:50
 7/20 anonim válasza:
33%

Nem csodálom, hogy kiakadtál. Teljesen jogos, én sem viselném el. :)

Én már azt is utálom, ha valaki ismerkedés elején elkezd hanyagolni és egyre kevesebbszer ír vissza, nem hogy egy kapcsolatban 2 napot látni a másikat.

Szerintem lépj tovább. :)

2022. okt. 6. 06:51
 8/20 A kérdező kommentje:

2# én alapozom a közös jövőt. Az ő keresete elmegy ruhákra, meg prémium tápra a macskáinak.

Az én beremből van fenntartva a ház, a két autó, kaja, felújítások, most szereltetek be télre 3db fűtő klímát,

2022. okt. 6. 06:51
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg ott jóval több megbecsülést kap, mint tőled.
2022. okt. 6. 06:52
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Itt sajnos óriási gondok vannak. És nem azért mert munkahelyet váltott. Sajnálom, nehéz lehet.
2022. okt. 6. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!