Mikortól várható, hogy megindul Európa virágzó gazdasági nagyhatalma irányába, azaz Magyarországra a gazdasági menekültek hulláma, és ez mivel jár várhatóan a munkaerőpiacon?
Én azt látom, hogy alig lehet embert találni egy egyszerű irodai adminisztrátori pozícióra se, mivel a jelentkező többsége képtelen összerakni egy pdf kiterjesztésű, tagolt önéletrajzot. Olyanok jelentkeznek, akik nem használtak még életükben gmailt. 1-2 bevallja, hogy utál számítógép előtt görnyedni. Kérdés, hogy miért jelentkezik akkor egy irodai melóra?
Én az IT-ban találtam meg magam, tetszik szeretem, kikapcsol, értem és örömmel ülök le vele foglalkozni még meló után is. Ezzel kb mindenkire köröket tudok verni.
Legutóbbi állásinterjún volt egy 1 órás teszt. Nekem kb 15 percembe került befejezni, volt aki az első feladaton se jutott tovább. A feladat egy hálózati meghajtó felvétele volt, ahonnan meg kellett nyitni a fájlt, amivel dolgozni kellett a továbbiakban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!