Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom a párom e az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom a párom e az ilyen férfi?

Figyelt kérdés

2 éve élünk együtt. Mikor megismerkedtünk nekem akkor már volt 2 férfi barátom. Tényleg csak barát. Parom ezt nem fogadta el. Egyszer meglátta cseten egyikkel irok csak nem tudta elolvasni mert töröltem , mivel tudtam milyen ember, tudtam ebből bajom lesz. Azóta ezt hánytorgatja fel nekem. El is marta azóta őket mellőlem.. De hogy ő mikozbe udvarolt és más nőkre írt az persze nem számít! Amiért ide írtam az h engem elszámoltat kivel írogatok de ha én rákérdezek hogy ő kivel csetel akkor egyből támad mondván neki miért kell beszámolni! És iszonyú hangnemben megkapom - h undorító vagyok mint egy féreg , gyökérnek nevez, Mindjart leköplek annyira utallak ...stb.

És ez egy 52 éves férfi szájából...

Mert h őt nem számoltatta el senki..

Azonkívül én láttam társkeresőn más nőkre ír mintha független pasi lenne...mikor rákérdeztem persze tagad mindent

Arra vezeti vissza ezt a bánásmódot velem, hogy mikor megismert cseteltem 2 fiú baráttal és nem bízik így bennem.

Van olyan akivel beszél így a párja? Vagy én fogtam ki csak ilyen pasit ?

2022. okt. 5. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég rendesen mellé nyúltál.
2022. okt. 5. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez volt a legjobb az összes közül. És gondolom kevesebb idő lett volna összepakolni a cuccod és lelépni mint kiírni ide egy kérdést és nyígi rajta kicsit.

De gondolom csak kicsit panaszkodni jöttél, a következő válaszoknak sincs semmi hatása.

Kicsit jössz, nyígsz milyen szar az életed aztán minden marad a régiben.

Már rég összepakolhattál volna és viszlát.

Jah azt nem.... akkor sok sikert egy 52 éves tirpák nárcisztikus pasihoz.

2022. okt. 5. 12:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem a párod.
2022. okt. 5. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a kerdező aki má 20x kiírta uezt?
2022. okt. 5. 12:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele együtt? Egy ilyen kapcsolatnál milliószor jobb egyedül lenni. Dobd ki a fenébe, később rá fogsz jönni, hogy ez a legjobb, amit tehettél.
2022. okt. 5. 12:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen "kapcsolatban" akarsz élni, akkor "igen, a párod", ha nem, akkor meg lelépsz, szakítasz vele és "nem lesz a párod".
2022. okt. 5. 12:56
 7/16 Metionin ***** válasza:
100%
Párnak pár de minek? Dobd ki a picsába, hiszen mi hasznot nyújt neked azon kívül, hogy elmondhatod, van pasid?
2022. okt. 5. 13:04
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem olyan uzi lett volna nem torlod, zsak meg a foltja... Amúgy is azt te csak hiszed h csak baratok voltak, de az ekso adando alkalommal megfektettek volna jo szokas szerint. Szoval rossz duma ez a fiu barat/haver stb szoveg.
2022. okt. 5. 13:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi itt a kérdés?

Szereted ha aláznak? Ha nem tisztelnek? Ha leköpnek?

Ha erre a válasz igen, akkor jó helyen vagy.

Ha a válasz nem, akkor meg szedd össze a cuccaid, és goo.

2022. okt. 5. 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"h undorító vagyok mint egy féreg , gyökérnek nevez, Mindjart leköplek annyira utallak ...stb."

És te párodnak nevezel egy ilyen embert, aki így beszél veled?

Kettős mérce. Amit neki szabad, azt neked nem.

2022. okt. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!