Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakit elfelejteni/nem szeretni?
túl sokáig...=(
lényeg hogy legyél erős, és NE gondolj rá, ha eszedbejut kezdjel csinálni valami mást, stb...
Az előttem szólónak igaza van! Sajnos sok időbe kerül a felejtés, nem szeretés! Tereld a figyelmedet, hallgass zenét, olvass, legyél a barátnőiddel, nézz filmet, sétálj, vagy tégy olyat, ami megnyugtat, kikapcsol!
Tudom nehéz lesz, kitartást kívánok!
20/L
Én is így érzek Kedves Kérdező! Csak nálam az a szitu, h 9 hónapi járás után, 2009 júliusában lett vége a kapcsolatomnak! :(
Mai napig csodálkozom, hogyan tudtam magamat túltenni rajta, pedig nagyon sokat sírtam, szinte depresszióba estem! :( Nem volt kedvem semmihez, csak látszódtam, kívülről, h "vagyok", de belülről összeomlottam lélekben, a szívem pedig rengeteg darabra tört össze!
Teljes mértékben átérzem a helyzetedet, így még1x nagyon sok erőt, kitartást kívánok!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!