Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez így tovább? Többi info lent.
Én 30F, ő 45N, a hölgy egy gyermek édesanyja.
Régóta ismerjük egymást, most gabalyodtunk egymásba. Eddig minden oké volt, most hogy elkezdtünk valamit érezni egymás iránt kezdődtek a problémák. Sajnos nem meri felvállalni sem a kislánya előtt a kapcsolatot, sem a családi körben nem tudnak rólam. Szinte már bujkálunk, ami megöli az egészet és minőségi időt sem tudunk így együtt tölteni. Nem akarom, hogy olyan döntést hozzon, amit később megbánhat (pl. feleslegesen mutat be otthon), de így ez nekem hosszú távon nem fér bele, hogy nem haladunk sehova. Sajnos én sem tudom senkivel sem megbeszélni a problémánkat, hogy tanácsot kérjek, mivel elég sok a közös ismerősünk
Próbáltam megbeszélni vele a dolgot, de tanácstalan és látom hogy bántja a dolog.
Én engedjem el vagy adjak még ennek időt?
Várj még, adj neki időt. Nőként sok dolog kavarog ilyenkor az emberben. Ha sok a közös ismerős, az még nehezítő tényező.
46N
Közös programokra vidd másik városba, ahol nem usmernek titeket. Az segítene, hidd el.
#5 voltam
Hát gondolj bele, őt fogják lenézni amiért fiatalabb sráccal kezd, bár szerintem f@szság mások véleményére hallgatni vagy mások véleménye miatt nem belekezdeni valamibe :)
Adj neki időt, és ezt vele beszéld meg, szereted és szeretnéd ha masok is tudnák és nem kellene bújkálni :)
Ha fiatal a lánya 6-10 éves, akkor megértem miért nem akar neki bemutatni, egy gyereknek azért húzós ha valakit megkedvel aztán szét mentek és nem találkozik többet veled.
De ezt vele beszéld meg,ha szereted adsz neki időt és nem ezen veszekedtek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!