Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért maradhat ki az intim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradhat ki az intim kapcsolat 2 felnőtt életéből?

Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok, állítólag jóval fiatalabbnak tűnő külsővel. A párom 32 éves. Szeretjük egymást, viszonylag friss kapcsolat, 1 éves múlt. Barátkozásból fejlődött kapcsolattá, az első hónapokban csodálatos szexuális élettel. Aztán ez elmaradt, de úgy 3-4 hónap után. Sok minden történt az életünkben, de a kapcsolatomra nem hagytam, hogy a dolgok nagy ráhatással legyenek, mégis hiába próbálkoztam, elutasításba ütköztem. Elsőnek azt mondta, hogy nem érdemel meg engem, ezért nem működik. Akkoriban én tartottam el, de csak kb. 2-3 hónapig, talált munkát és nincs szüksége a pénzemre. Azután jött, hogy a munka miatt fáradt. A szexuális együttléteink lecsökkentek havi 1-re,és néha úgy éreztem az is az unszolásomra inkább. Megismerkedésünk óta híztam 3-4 kg-t, a külsőmben ennyi a változás. Belsőleg, lelkileg nem tudom. Én a kommunikációban hiszek, őt alig lehet szóra bírni. Felvetettem, hogy éljünk nyított kapcsolatban, szükségleteim vannak, de teljesen elzárkozott. Most ott tartunk, hogy szakítunk. Megmondtam, még nem akarja elfogadni, úgy viselkedik, mint aki nem hallotta, de nem próbál tenni semmit az ügyünk érdekében. Nem tudom, mit rontottam el, szeretem és becsülöm, ezeket tudja, mert kimutatom, viszont nem áll szándékomban leélni az életemet egy fiatal, egészséges férfi mellett, aki nem akar engem. Szörnyen megalázva érzem magam, hogy nőként ennyit próbálkozom, hónapok óta hiába kérem, hogy mondja, min változtassak, kommunikáljon velem, nem hajlandó, illetve jön a kifogásokkal, hogy fáradt ( szabadság alatt is, gyerekünk sincs) vagy fáj ez-az. És ez még a kapcsolat eleje, ha úgy vesszük. Ti mit gondoltok?
2022. okt. 4. 14:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, kérdeztem, hogy mi jó a kapcsolatunkban, sok dolgot felsorolt. Mint fentebb említettem, én nagyon szeretek kommunikálni és fontosnak is tartom, ő kevésbé. Talán ezért nem tudom a választ a kérdésemre.
2022. okt. 4. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Nálunk nem ér semmit a kommunikáció!- akármit mondok neki h mit miért érzek egyből támadásnak veszi. Hiába mondom nyugodtan szépen..

2022. okt. 4. 21:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg, csak alibiből akar megtartani.
2022. okt. 5. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!