Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy talákozzak vele úgy, hogy ne bántsam meg és barátok maradhassunk?
Mostanában beszélgetek egy sráccal de néha mondja, hogy aranyos vagyok meg így dicsér meg minden, minden nap már reggel 7-kor rám ír. Tuti, hogy tetszek neki szerintem. Találkozni akar, de nekem ő nem jön be úgy, viszont olyan barátra találtam benne, mint senki másban. Nincs olyan megbízható, szórakoztató barátnőm, mint ő. Szerintetek, h majd lépni akar valamit vagy elmondja , hogy többet akar, akkor mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg? Korábban nem voltunk barátok és én ilyen kapcsolatba nem szeretnék belemenni, ahol neten ismerkedtünk meg és előtte nem tudtunk egymásról semmit. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit mondtatok? Mit mondjak?
17/L
Miért baj az, hogy neten ismerkedtetek meg?? Én is neten ismertem meg a lányt, akibe most szerelmes vagyok...
Egyébként ha viszonzatlan a szerelem, akkor ő csak szenvedni fog melletted, főleg ha lesz barátod. Nem létezik ellenkező neműeknél barátság, az egyik mindig többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!