Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg, hogy egyedül maradhassunk othon?

Figyelt kérdés
16évesek vagyunk a barátnömmel. írjatok nekem plz. olyan válaszokat melyben segítenétek abban, hogy valami féle képpen egyedül maradhassunk néha ithon :) nem kell azonnal rosszra gondolni :D köszönöm elöre is
2010. nov. 30. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szüleid elszoktak utazni?! Ha igen, akkor kérd meg, hogy maradhass otthon :)

Én 14éves koromtól maradhattam otthon egyedül..

De ha nincs meg a bizalom, akkor úgysem hagynak egyedül :/

Mondd, hogy megbízhatnak benned :)

2010. nov. 30. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Kérd meg a szüleidet, hogy nézzék meg, hogy az utcán vagy-e, és amikor kimennek zárd rájuk az ajtót. Esetleg szórd végig a lakást szalámiszeletekkel, a bejárati ajtótól az utcáig is, azt a szüleid elkezdik felszedegetni és amikor kimennek az ajtón, zárd ki őket!
2010. nov. 30. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
amikor anya meg apa dolgozik akkor ti felmentek a barátnőddel hozzátok iskola helyett és akkor néha így itthon tudtok maradni kettesben!!nem gondolok én rosszra biztosan csak malmozni fogtok!!:D
2010. nov. 30. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
hát, szerintem először írd le normálisan az "otthon" szót, utána majd kitalálunk valamit...
2010. nov. 30. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Fő az őszinteség. De tényleg. Megmondod, hogy szeretnél a barátnőddel együtt lenni xy nap, megoldható-e hogy elmenjenek xy óráig. Úgyis leveszik, mi van, még ha nem is azt akarod, de ne érdekeljen
2010. nov. 30. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat várom még a többit és a szalámis tetszet ta legjobban :)
2010. nov. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!