Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántalmazóvá válhat idővel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazóvá válhat idővel a barátom érzelmi vagy esetleg fizikai szinten?

Figyelt kérdés
A barátom egyrészből nagyon gondoskodó, megakar védeni minden ártalomtól és szeretettel beszél hozzám.Egészen addig amíg nem alkotok véleményt, pláne ami az övével ellentétes, de általában minden mondatomat kijavítja. Eleinte csak finoman de most már durván kritizálja a látásmódom (fogyatékos hülye vagyok) és a véleményem. Ilyenkor kiabál velem elég csúnyán és csak akkor vált át, ha elsírom magam. Úgy érzem mintha egyre jobban kezdene uralkodni rajtam és már néha vigyázok mit szabad mondanom és mit nem... nagyon könnyen dühbe jön ha a sérelmeimet felhozom és minden veszekedés abba torkollik hogy Ő látja jól én pedig bocsánatot kérjek és rosszul látom. Nem engedi hogy ételt készítsek neki vagy kedveskedjek, csak Ő nekem.Az önértékelésem amikor vele vagyok egyre lejjebb csúszik, és akkor kedves velem amikor meghúzom magam és kislány szerepbe vagyok. Olyankor öröm van az arcán és dicsér hogy milyen édes vagyok...

2022. okt. 4. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Az önértékelésem amikor vele vagyok egyre lejjebb csúszik"

És mi lesz az a pont, amikor kilépsz ebből?

Meddig emeled a tétet?

2022. okt. 4. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

" megakar védeni minden ártalomtól és szeretettel beszél hozzám.Egészen addig amíg nem alkotok véleményt, "

"Nem engedi hogy ..."

Akkor érdemes lenne eldöntened, hogy egy önálló vélemény és szabad akarat nélküli, engedelmes bábú szeretnél lenne valaki mellett, aki majd megmondja, hogy mit érezhetsz, mit mondhatsz és mit tehetsz, vagy boldog nő egy férfi mellett, aki szeret és tisztel téged, ahelyett, hogy folyton korlátozni és kontrollálni akarna.

2022. okt. 4. 17:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Addig lépj ki ebből, amíg tudsz, ha nem hosszú évek terápiájával akarod majd visszaszerezni az önbecsülésedet és a lelki megküzdőképességedet.
2022. okt. 4. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Már MOST bántalmazó. Lelkileg már teljesen a padlóra küldött.
2022. okt. 4. 17:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"már durván kritizálja a látásmódom (fogyatékos hülye vagyok) és a véleményem. Ilyenkor kiabál velem elég csúnyán és csak akkor vált át, ha elsírom magam."

Biztosan jó ötlet benne ragadni abban az érzelmi játszmában, hogy sírással tudod leállítani a durván kontrolláló, manipulatív játszmáit és bántalmazó megnyilvánulásait, ahelyett, hogy kiállnál magadért, és a fejedet felemelve kisétálnál ebből a kapcsolatból?

Jó ez a lelkednek?

Jó ez az önérzetednek?

Jó ez az önbecsülésednek?

Szeretve érzed magad?

2022. okt. 4. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Minél előbb lépj ki ebből a kapcsolatból.

Ismerősen cseng;először még csak kiabál,aztán ne adj Isten megütni is képes lesz,mert ellenszegülsz vagy csak szimplán másképp szemlélsz dolgokat.

Ne várd meg amíg eljön ez a pillanat,mert örökre bevésődik az hogy a későbbiekben hogy fog bánni veled.

Ha esetleg beszélnél róla, írj nyugodtan privátot..,énis átéltem ezt.

2022. okt. 5. 07:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menekülj minél hamarabb
2022. okt. 5. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!