Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazóvá válhat idővel a barátom érzelmi vagy esetleg fizikai szinten?

"Az önértékelésem amikor vele vagyok egyre lejjebb csúszik"
És mi lesz az a pont, amikor kilépsz ebből?
Meddig emeled a tétet?

" megakar védeni minden ártalomtól és szeretettel beszél hozzám.Egészen addig amíg nem alkotok véleményt, "
"Nem engedi hogy ..."
Akkor érdemes lenne eldöntened, hogy egy önálló vélemény és szabad akarat nélküli, engedelmes bábú szeretnél lenne valaki mellett, aki majd megmondja, hogy mit érezhetsz, mit mondhatsz és mit tehetsz, vagy boldog nő egy férfi mellett, aki szeret és tisztel téged, ahelyett, hogy folyton korlátozni és kontrollálni akarna.

"már durván kritizálja a látásmódom (fogyatékos hülye vagyok) és a véleményem. Ilyenkor kiabál velem elég csúnyán és csak akkor vált át, ha elsírom magam."
Biztosan jó ötlet benne ragadni abban az érzelmi játszmában, hogy sírással tudod leállítani a durván kontrolláló, manipulatív játszmáit és bántalmazó megnyilvánulásait, ahelyett, hogy kiállnál magadért, és a fejedet felemelve kisétálnál ebből a kapcsolatból?
Jó ez a lelkednek?
Jó ez az önérzetednek?
Jó ez az önbecsülésednek?
Szeretve érzed magad?

Minél előbb lépj ki ebből a kapcsolatból.
Ismerősen cseng;először még csak kiabál,aztán ne adj Isten megütni is képes lesz,mert ellenszegülsz vagy csak szimplán másképp szemlélsz dolgokat.
Ne várd meg amíg eljön ez a pillanat,mert örökre bevésődik az hogy a későbbiekben hogy fog bánni veled.
Ha esetleg beszélnél róla, írj nyugodtan privátot..,énis átéltem ezt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!