Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől változott meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változott meg a párom jó irányba?

Figyelt kérdés

Hónapok óta kértem, hogy változtasson a kommunikáción és fejezze ki jobban magát, mert a folyamatos lerázós válaszok, az érthetetlen szövegek csak megbántanak, össze zavarnak és így nem haladunk előre. Pár napja rosszul voltam, és ismét kértem, hogy változtasson, mindkettőnknek kommunikálnia kell és fontos, hogy kifejezze szavakkal, hogy mit miért tesz, mit érez, mert nem tudok én sem jobb lenni neki, ha nem értem őt. Nos, az elmúlt pár napban értelmes, korrekt válaszokat ad. 3 éve vagyunk együtt és sosem volt ilyen. Ha kérdezek, kifejti, hogy mit gondol, miért tette, amit tett, stb. Igen, ez nagyszerű, értékelem és büszke vagyok rá, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi hozta a változást. Sokszor beszéltünk már erről, tehát nem akarom elhinni, hogy az utóbbi beszélgetés hozta ezt el.

Mit gondoltok, mi történt?

25n

2022. okt. 3. 22:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Biztos nem konyorogtem volna valakinek évekig, hogy változzon meg. Egyrészt, ha vele vagy, akkor fogadd el olyannak, amilyen. Másrészt ha már összejöttel vele, akkor ne akard megvaltoztatni.

Ha két éve ragod a fület, akkor simán lehet, hogy 1-2 hétre megváltozik, de amíg ő nem érzi úgy, hogy változni akar ezen a területen, addig te bármit csinálhatsz, nem fog.

Szerintem pár nap vagy hét és kifujja magát a dolog, aztán minden a régi lesz.

2022. okt. 4. 06:16
 22/28 anonim ***** válasza:
71%
Jaj de nem szeretem amikor valaki folyton bele akar látni a fejembe. Az az én területem és a gondolataim csak rám tartoznak.
2022. okt. 4. 06:47
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, aznap már lepippantotta a másik nője.
2022. okt. 4. 12:40
 24/28 anonim ***** válasza:
69%

Szia.

Mi nők mikor vàltoztatunk? Mikor mást akarunk… másra vágyunk, stb.

Ha pedig előzőleg toxikus kapcsolatban éltélt , sajnállak de átvetted annak az illetőnek a tulajdonságait. :)

Mi ez, hogy rosszul voltál majd megkérted beszéljen másképp? Azért lettél rosszul direkt? Vagy mivan?!?!

Két dolgot tudok mondani:

- megunta a fas*ságodat, ezzel elindítottad a lavinát hamarosan lefog lépni

- vagy màr megvan az a személy aki majd nem akarja megváltoztatni / ez nem te vagy../

Alapból össze sem jövök olyannal akivel nem lehet megbeszélni dolgokat.

2022. okt. 4. 15:39
 25/28 A kérdező kommentje:

24: Szia. Nem, én akkor változtatok, ha belátom, hogy hibás voltam valamilyen téren.

Egyébként, te bolond vagy? " Azért lettél rosszul direkt? Vagy mivan?!?". Te jó ég. Traumatikus családi eseményen mentem keresztül, ezért lettem rosszul. S mivel ez betett, napokig pocsékul voltam, és megkértem, hogy ne nehezítse az érthetetlen kommunikációval a dolgokat, hanem térjen észre.

1. Megunta a .... Könyörgöm. Semmit nem írtam magamról azon kívül, hogy volt egy negatív kapcsolatom, te meg már következtetsz, hogy hogyan viselkedek :D Erre reagálni sem tudok.

2. Hát, miután velem él, munkából jön haza percre pontosan, ha pedig nem vagyok itthon, folyamatosan ír, nem hinném, hogy ideje volt mással foglalkozni:)

2022. okt. 4. 23:49
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megkerdeznéd a családját hátha tudnak vlmit a változásról
2022. okt. 5. 07:16
 27/28 A kérdező kommentje:

Én vagyok szinte az egyetlen ember, akivel közeli kapcsolata van.

A családjának semmit sem mond, csak amit kérdeznek.

2022. okt. 5. 10:56
 28/28 anonim ***** válasza:

#10: kihagytad:

Ha viszket, megvakarjuk.

2023. júl. 19. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!