Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől változott meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változott meg a párom jó irányba?

Figyelt kérdés

Hónapok óta kértem, hogy változtasson a kommunikáción és fejezze ki jobban magát, mert a folyamatos lerázós válaszok, az érthetetlen szövegek csak megbántanak, össze zavarnak és így nem haladunk előre. Pár napja rosszul voltam, és ismét kértem, hogy változtasson, mindkettőnknek kommunikálnia kell és fontos, hogy kifejezze szavakkal, hogy mit miért tesz, mit érez, mert nem tudok én sem jobb lenni neki, ha nem értem őt. Nos, az elmúlt pár napban értelmes, korrekt válaszokat ad. 3 éve vagyunk együtt és sosem volt ilyen. Ha kérdezek, kifejti, hogy mit gondol, miért tette, amit tett, stb. Igen, ez nagyszerű, értékelem és büszke vagyok rá, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi hozta a változást. Sokszor beszéltünk már erről, tehát nem akarom elhinni, hogy az utóbbi beszélgetés hozta ezt el.

Mit gondoltok, mi történt?

25n

2022. okt. 3. 22:21
1 2 3
 1/28 Ghgj ***** válasza:
100%
Már miért ne lehetne az a beszélgetés az ok? Lehet rávilágítottál valamire, amit most értett meg.
2022. okt. 3. 22:25
 2/28 A kérdező kommentje:
Mert annyira elképzelhetetlen. Nagyon szeretem, nagyszerű ember, de a kommunikáció hiánya volt mindig is a fal közöttünk. Én jó vagyok benne, ő sosem volt hajlandó semmit kifejteni. Milliószor bántott meg ezzel. És teljes fordulat. Akármit kérdezek, olyan válaszokat ad, hogy viccen kívül tátott szájjal olvasom / hallgatom. Mint egy teljesen kicserélt ember.
2022. okt. 3. 22:32
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy mi történt.
2022. okt. 3. 22:36
 4/28 anonim ***** válasza:
97%

Valaki beszélt a fejével, rájött mit, kit veszít el, volt valakije de azt lezárta és téged választott,,

Kb ezek lehetnek

2022. okt. 3. 22:39
 5/28 A kérdező kommentje:
Kérdeztem. És elnézést is kértem, hogy nekem ez még szokatlan és nem tudok reagálni. A válasza az volt, hogy "mert megbeszéltük, ezt kértem". Igen, ez valóban igaz, de ez előtt már 100x is.
2022. okt. 3. 22:39
 6/28 Ghgj ***** válasza:
100%
És ez téged valamiért zavar?
2022. okt. 3. 22:40
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem. Csak ab*ziv párkapcsolatom volt előtte évekig egy férfival és akaratlanul is valami hátsó rossz eseményre gondolok a negatív tapasztalataim miatt.
2022. okt. 3. 22:42
 8/28 anonim ***** válasza:
35%

Nők:

Ha nincs baj csinálunk! Jár a keksz.

2022. okt. 3. 22:45
 9/28 A kérdező kommentje:
Te sem vagy túl zseniális a kommunikációban. Érthetően leírtam, hogy toxikus kapcsolatból léptem ki. Fentebb pedig írtam, hogy igyekszem megérteni a páromat, tehát fejlődni akarok és gyógyulni. Szerintem abszolút semmi gond nincs velem ilyen téren. Most is csak megérteni próbálom, mivel nem volt még egészséges kapcsolatom ő előtte, fogalmam sincs, mi történik benne :)
2022. okt. 3. 22:52
 10/28 anonim ***** válasza:
83%

Akkor leírom egyszerűen miként működünk.

Ha éhesek vagyunk eszünk.

Ha szomjasak iszunk.

Ha szeretnénk kérni egy szivességet akkor egyértelműen, nem köntörfalazva tesszük.

Ha kanosak vagyunk és van vevő szexelünk.

Ha azt mondjuk, hogy nincs semmi gond akkor az úgy is van.

Ha azt mondjuk, hogy szeretlek úgy is van.

A legtöbb FÉRFI nyitott könyv, nem egy álomvilágban virágmezőn repkedő művész ratyi.

2022. okt. 3. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!