Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől változott meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változott meg a párom jó irányba?

Figyelt kérdés

Hónapok óta kértem, hogy változtasson a kommunikáción és fejezze ki jobban magát, mert a folyamatos lerázós válaszok, az érthetetlen szövegek csak megbántanak, össze zavarnak és így nem haladunk előre. Pár napja rosszul voltam, és ismét kértem, hogy változtasson, mindkettőnknek kommunikálnia kell és fontos, hogy kifejezze szavakkal, hogy mit miért tesz, mit érez, mert nem tudok én sem jobb lenni neki, ha nem értem őt. Nos, az elmúlt pár napban értelmes, korrekt válaszokat ad. 3 éve vagyunk együtt és sosem volt ilyen. Ha kérdezek, kifejti, hogy mit gondol, miért tette, amit tett, stb. Igen, ez nagyszerű, értékelem és büszke vagyok rá, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi hozta a változást. Sokszor beszéltünk már erről, tehát nem akarom elhinni, hogy az utóbbi beszélgetés hozta ezt el.

Mit gondoltok, mi történt?

25n

2022. okt. 3. 22:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Akkor 10-es. Miért nem változott meg, ha 2 évig könyörögtem? Most pedig igen.
2022. okt. 3. 23:03
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, tényleg a pasidddal beszélgess többet, ne ezzel gyik hímmel.

Elsőre élvezd h ilyen aztán úgyis kiderül h mi okozta vagy visszaáll a régi kerékvágásba minden

2022. okt. 3. 23:07
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Azért meg megcsalt és most próbálja menteni a menthetőt. Ezt akartad hallani gondolom. Kérdezd meg tőle esetleg biztos sokat fogsz nőni a szemében! te bánat
2022. okt. 3. 23:07
 14/28 A kérdező kommentje:
13as, valószínűleg sértésnek szántad, de leginkább meglepődtem, mert pont erre az egy dologra nem gondoltam, a "bánat" megszólításodon viszont jót nevettem. Mókás ember vagy
2022. okt. 3. 23:11
 15/28 anonim ***** válasza:
5%

Tudod kinek van szüksége egy két lábon járó probléma generátorra? Senkinek.

Ennyi elég is volt és már bogarat tudtam ültetni a füledbe?! Remélem nem vagy ennyire egyszerű.

Egyébként köszönöm.

2022. okt. 3. 23:17
 16/28 A kérdező kommentje:

Nem generáltam, nem támadtam le, hogy ő hazug vagy álszent lenne. Itt kérdeztem pont azért, hogy ne generáljak semmit.

Nem sikerült meggyőzni, ne aggódj. De egyébként a valódi válaszodra kíváncsi lettem volna. Nem vagyok férfi s ezáltal nem látok egy férfi fejébe.

2022. okt. 3. 23:21
 17/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem szeretném lekaparni az arcom így sem szép. De már a fejedben megszületett a generálás bakker. Itt kérdezel vadidegen embereket akik nem ismerik a párod. Nálad jobban nem ismeri senki.

Nem is kell belelátnod, idővel úgy is megismered. De jobban járnál ha elengednéd ezt a témát és örülnél, hogy esetleg jobb belátásra tért és pont.

2022. okt. 3. 23:27
 18/28 A kérdező kommentje:
Ezt lehet, hogy korrekten látod :D
2022. okt. 3. 23:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Jó akkor most már aludjál mert ezt az elvesztegetett drága időt nézheted. Sok hűhó semmiért:D
2022. okt. 3. 23:48
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem alhatok, most éppen *bánat* módjára várom haza munkából az említett személyt. Ellenben neked jó éjszakát!
2022. okt. 3. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!