Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene ilyen esetbe költöznöm?
Az utóbbi időben, volt pár rosszullétem, ami után általában vagy pánikroham, vagy erős remegés, már-már pánikroham kezdete volt. Természetesen, nem direkt csinálom, ezt a párom nem mindig érti meg, van, hogy mérgesen, idegesen rámszól, hogy jólvan hagyjam már abba. Nekem ez ilyenkor még rosszabb, hisz nem direkt csinálom. Néha erre még a családja is rátesz, mindent elmond nekik, így tudnak minden ilyen rosszullétemről. Sejtem, hogy a rosszulléteknek mi lehet az oka, de elmondani már nem akarom és nem is merem nekik elmondani, leginkább lelki okai vannak. Nem érzem itt jól magam, ahol élünk jelenleg, meg sok egyéb más is.
Mit tegyek? Itt hagyjam a páromat és költözzek el? Beszéljek vele, hogy költözzünk el együtt? Nem tudok másra se gondolni egész nap, csak arra, hogy minnél előbb elmehessek innen. 😞
Szívem! A párod egy tapló állat, akinek támogatnia kellene, elcipelni valami szakemberhez, ehelyett a meg nem értés két lábon járó élő példája. Van-e más is amiben ennyire"támogató"? Cica, ha vannak kételyek, akkor talán új gazdi felé kellene kacsingatni. A pánikroham egy erős, ám annál alábecsült alantas betegség, aminek a leküzdéséhez fontos többek között a támogató közeg.
Ha ez ebből a fasziból hiányzik... ááá kár is szót pazarolni rá!
Köszönöm a válaszokat, orvoson én is gondolkoztam, de idő és pénz hiányába nehéz.
Az IR lehet ugyanis endometriózisom volt, és sokaknál ilyenkor IR is kialakul.
Nem volt ő mindig ilyen, legalábbis amikor megismertem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!