Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán tudok lefeküdni a férjemmel ezek után. Szerintetek van jövőnk?
A sztori eleje az, hogy megcsalt, kicsivel több, mint egy éve. Elképesztően összetört, de megbocsátottam neki, csak azért, mert szinte rögtön elmondta magától, csak egyszer történt meg (állítólag), és nagyon megbánta - és persze, mert mindennél jobban szeretem.
Én is bőven benne voltam, mert az én hibákból adódóan, sajnos nem jött össze a baba-projektünk, és ezt a szexuális életünk is rendesen megsínylette. Értsd, amúgy sem vagyok egy vad "kanca" a hálószobában, de utána még annyira sem... Pedig a férjem mindig éreztette velem, mennyire csodálatosnak tart. Mindegy is, most már.
Az utóbbi fél évben viszont, ugyanoda jutottunk. A megcsalás után volt pár jó hónapunk, de azóta egyre jobban kínoz a megcsalás, a másik nő tudata, hogy ő is megkapta azt a törődést, ami csak nekem járt volna, stb. Tudom, bolond vagyok, főleg, ha már egyszer megbocsátottam, de nem tudok mit csinálni. Folyamatosan kattogok, pedig a férjem nagyon türelmes. Az utóbbi időben sorra utasítottam el, és nem azért, mert nem kívánom. Csak hát, értitek.
Nem tudom, hogy tudnék ezen túljutni, miközben az is frusztrál, hogy így újra meg fog csalni (hiába bíztat, és nem siettet, nem fenyeget) - hiszen ezért is jutottunk el idáig. Plusz, a munkám is elég stresszes.
Mi a véleményetek, tartunk mi még valamerre, vagy ez teljes zsákutca? Voltatok hasonló helyzetben? Mit javasoltok, hogyan kéne kezelnem a helyzetet?
11 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve házasok. Amúgy is nagyon törődött velem, az élet más területein is, most meg aztán pláne. Nem tudom, mi baj velem.
Köszönöm a figyelmed!
A megcsalás mindig a csaló saját döntése!
Nem tisztel.
Nincs olyan, hogy azért mert te nem fekszel le velem én félremehetek!
Az első mondat után egyértelmű volt nekem hogy ennek nincs jövője.
A biztonság kedvéért végigolvastam, de nem változtatott semmin.
"Nincs olyan, hogy azért mert te nem fekszel le velem én félremehetek!"
pedig ha nagyon tartósan fennáll és a másik nagyon nem partner benne, akkor az ember egy idő után bizony elkezdi a saját kezébe venni a szexualitását
"Az utóbbi időben sorra utasítottam el, és nem azért, mert nem kívánom. Csak hát, értitek."
Nem bocsátottál meg, és nem vagytok barátok, nem tudtok őszinték lenni egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!