Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek csajok nektek a kék szemű fekete vagy sötétbarna, félhosszú hajú, magas pasik?
Bizony, nagyon is!:) Egyetlen problémám, hogy élőben még nem találkoztam ilyennel...
16/l
Szerintem ez nem attól függ hogy kékszemű-félhosszú hajó meg magas..mert mondhatom én azt hogy bejönnek, mert miért ne (nem igen nézem hogy milyen szeműek, milyen színű a hajuk szóval nekem pl ez mindegy), de ha tegyük fel egy detto ilyen leírású pasi jön szembe velem az utcán lehet hogy mégse fog tetszeni. Ez az összhatástól függ nem attól hogy épp milyen hosszú a haja vagy milyen a szeme..legalábbis szerintem :)
17/L
általában nyerő ez az összeállítás..nagyon is :P nyamm
bár tényleg ha nem illik hozzá, akkor épp hogy az ellenkezőjét éri el..és az nagyon rossz
Eddig be, de ez elég tág fogalom. Meg az én szemszögemből majdnem mindenki magas...
22/L
ha a félhosszú = igénytelen, zsíros 'rokkerhaj', akkor nem.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!