Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ti is megsértődnétek, vagy szerintetek ez nem sértő?
Figyelt kérdés
A barátaimmal voltunk iszogatni, és a barátnőm is ott volt, aki jóval vadócabb nálam, és nem igazán tudom sajnos visszafogni, ezért eléggé hanyatlik a kapcsolatunk. Mindegy, az volt a kérdés, hogy mi volt a legfurcsább helyzet amiben szexeltél. Mindenki olyasmit mondott, hogy otthon voltak a szülei, vagy első randin vagy ilyesmi. Erre a barátnőm benyögte, hogy egy bárban rámászott egy pasi, és egy sípcsont rúgással némi modorra nevelte, majd dugtak az autójában és visszamentek bulizni. Utána még sokszor megismételték a szexet. Erre mondta, hogy biztos benne, hogy ha most felhívná, akkor is benne lenne. Erre elnevette magát és rám nézve mondta, hogy “jaj drágám, látnod kellett volna az arcod” és megcsókolt. Nekem eléggé szarul esett. Gondoltam hogy előttem is voltak néhányan, de utána kérdés volt, hogy kinek hány volt, erre meg azt válaszolta, hogy egymás ellen játszhatnának egy kosármeccsen, edzőstül és megint nevetett. Utána mi gyorsan berúgtunk és nem emlékszem igazán a többire, de reggel szörnyen másnapos voltam, ő meg kedvesen gondoskodott rólam, és azt mondta, hogy szólnom kellett volna, hogy nem bírom a piát.2022. szept. 26. 05:27
11/17 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e, de szó nem volt róla, hogy megcsalná. Azt mondta, a pasi lenne benne szerinte bármikor.
Van különbség.
12/17 anonim válasza:
Proli egy társaság vagytok, szóval ne dobd, egymáshoz illetek
13/17 anonim válasza:
Miért a kosarasokon vagytok kiakadva? Ők nincsenek olyan sokan, vagy igen?🤔Meg azt se tudjuk, hány éves a kérdező csaja.
14/17 anonim válasza:
11-es, nem egyértelmű a fogalmazás. Én úgy értettem, hogy ha a férfi felhívná a nőt, akkor a nő benne lenne.
15/17 anonim válasza:
De. Egyértelmű. Ha én lennék benne, nem írom oda, hogy szinte biztos.
Ha ő róla beszélek, akkor mondok ilyet, hogy szinte biztos, mivel 100% -ra nem tudhatom.
16/17 anonim válasza:
Szerintem is proli egy színvonal. Még fiatalon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!