Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves jóképű, sportos pasiként még sosem voltam nővel, és közeledik az első, de nagyon ideges vagyok, mert a lány nem tudja! Mit csináljak?
hát nemtom mennyire lehetsz olyan nagyon jóképű, ha közel a 30-hoz még szűz vagy.
ezt hiába fogod az egyetemre...
Semmi baj ha hamar elélvezel, az a lényeg, hogy ne csinálj nagy ügyet belőle, hanem folytassátok. A következőnél nem fogsz pár perc alatt elsülni és az könnyebb lesz.
Az sokkal fontosabb, hogy te is akard és konkrétan ezt a lányt.
Ha görcsös, ideges vagy, de nagyon szeretnél vele szexelni és örömet szerezni neki az egész máshogy hat, mintha azt érzi a partner, hogy azért nem megy mert nem akarod igazán.
Ha hosszú távra tervezel vele, akkor pedig csináljátok elégszer ahhoz hogy összecsiszolódjatok és akkor valamikor jó lesz.
Ha valamit szeretnél kipróbálni vagy meg akarsz osztani valamit ezzel a lánnyal akkor légy őszinte. Hallgasd meg őt is, figyelj oda a gesztusaira, stb. Ne csak ő kezdeményezzen azért mert te tapasztalatlan vagy, elvégre valószínűleg azt várja, hogy te tedd ezt elsősorban és hódítsd meg.
Sok sikert.
" legutóbbi két alkalommal is ezzel riasztottam el magamtól a barátnő-jelölteket"
Na de akkor most nem volt még, akit szerettél volna, vagy 3 is volt?...
5: Elmondom nőként, hogy az a legnagyobb bók egy nőnek, ha elélvezel tőle, mert ez bizonyítja, hogy vonzó!
Nem is értem, honnét jön ez a gondolatod, hogy ez kiábrándító... épp ellenkezőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!