Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tettél volna ha szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettél volna ha szinte rád rakja a telefont?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek gondja van a kocsijával amit egyelőre nem lát a szerelő h mi okozza. Ezen fel van háborodva.

(Leall sokszor menet közben, de nehezen indul utána.)

Beszélt apjaval jön a kocsiert és elviszi. Azt mondja menjen a kocsival addig is, nézze.

Szinte minden útról úgy jön haza h most itt ott állt le.

Mondtam h addig játszol így míg baleset lesz a vége- de azt mondta apu használjam addig is!

Mondom mit akarsz használni,tesztelni pláne reggel mikor a munkahelyed itt van 800méterre, nem beszélve h ilyen távra nem értem minek a kocsi..

Itt már úgy csinált mint aki leakar rázni és rám rakta Szinte a mobilt.

Mindig ez van h neki semmit nem lehet mondani..

Butasagnak tartom amit csinál. Nem fontos neki annyira az autó h mondjuk ne tudná nélkülözni míg megcsináljàk.

2022. szept. 23. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem a balázs. Neki nincs barátnője vagy ha van akkor nincs kocsija.
2022. szept. 23. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
Én nem telefonon, hanem személyesen mondanám meg neki, hogy egyszerűen féltem őt.
2022. szept. 23. 09:21
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Te vagy a sporolos aki mutkor arra panaszkodott hogy a csaha munkahelye 800 m re van es kocsival jar dolgozni?
2022. szept. 23. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Èrdekes, itt mèg az volt a bajod, hogy messzebb akarja vinni szereplőhöz, ès akkor tovább nem lesz autó.

Most meg szerinted nincs is rá nagyon szüksége... Mond, te normális vagy? Már azt sem tudod mi a bajod, a lènyeg, hogy megint köpködj. Aztán csodálkozol, hogy rádba... K a telefont. Gyökèr..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. szept. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!