Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért lehet hogy amig en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet hogy amig en ugy gondolok a páromra hogy imádom a mosolyát vagy cuki a pocakja, vonz a hangja, addig a másik rám: de utálom hogy reggel elso neked a telefon, de utálom hogy minek kell annyit a fürdőben lenni stb?

Figyelt kérdés

Szóval a kapcsolataimban a köd elszállta után jön az a rész, hogy amíg én az aktuális barátomban szeretem ezt azt amazt eszembe se jut kritizálni a másikat, vagy beleszolni pl olyanokba hogyan mosogat vagy egyaltalán hibákat keresni, addig a másik viszont csak azokra fókuszál, mik zavarják bennem.

Kb ekkor már szakitanom is kéne mert kifújt a szerelmük? És a tovabbiakat, ahogy megy tovabb a kapcsolat, aztan elromlik szakitunk, teljesen felesleges lenne végigélnem mert már itt az elején egyszerűen ki kellene őket dobnom?

2022. aug. 24. 06:38
 1/8 A kérdező kommentje:

Ez után a következő rész, hogy elkezdenek féltékenykedni alaptalanul vádolnak. Amit szintén nem értek honnan a p.csábol ered? Aztán ez miatt haragosak is rám.

Ez megint nem arra vall, mintha szeretne.

(ilyenkor meg azt nem értem, ha olyan sz.rnak tart hogy ebben se vagyok jo abban sem, akkor miert féltékeny? Akkor mégis jó vagyok?)

A kövi stadiumokat is irhatnám tovabb

2022. aug. 24. 06:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen morgós fajták… nem lehet, hogy ilyeneket fogsz ki?

De amúgy nyilván össze kell csiszolódni, és ha csak egy két dolog zavarja akkor te eldöntöd, hogy azon tudsz e változtatni, vagy sem. Már ha csak egy két dolog zavarja. A sok telefonnyomkodás engem is zavarna reggel ahelyett mondjuk hogy megszeretgessük egymást először

2022. aug. 24. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:
De aki a hogy mosogatazba beleköt az szerintem sokminden másba is
2022. aug. 24. 07:11
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Engem kifejezetten zavar a telefonfüggőség. Azt én is szóvá tenném. Nem gyerekek vagyunk már, hogy kütyüzzünk egész nap.

Lehet beszélgetni is.

2022. aug. 24. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez milyen hamar jön? Összeköltözéskor pl.?

Kihez költöztök össze? Kettesben laktok akkor mindig?

2022. aug. 24. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyből tudtam a kérdésből, hogy férfiakról van szó. A nagy részük tényleg ilyen kattant. Én sem értem, miért kell mérgezni a kapcsolatot.
2022. aug. 24. 08:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Én nem arra fókuszálok a másikban hogy mi zavar benne.

Pl nekem néha sok rajta a parfum de azive joga ugy használni ahogy akarja, eszembe nem jutna szolni meg magamban utálkozni.

Nekem nem ilyen a szemszögem ha van egy párom akit szeretek hogy azt keressem bennem mit utálok és azon legyen a fokusz.

De a kezdeti köd után szinte mindenki elkezd vmibe belekötni. Volt aki anyajegyet(apróbbat)jegyzett meg rajtam.

Mikor igy elkezdenek kritizalni utálkozni nekem olyan mintha nem is szeretnének mert a negativon van a fókuszuk.

Miért nem a pozitívakon a fókusz mint nekem?

Egy olyat se hallok hogy tetszik a mosolyom vagy bármi.

2022. aug. 24. 09:42
 8/8 A kérdező kommentje:
*benne
2022. aug. 24. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!