Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellene fizetnie a telefont?

Figyelt kérdés

Pár hónapja párommal nagyon csúnyán összevesztünk. Miattam robbant ki a veszekedés, én viselkedtem hülyén, amivel felidegesítettem őt. Annyira ideges lett, hogy a földhöz (a kőhöz a konyhában) vágta az első dolgo(ka)t, ami a kezébe került. Ez a fejhallgatója és a telefonja volt, de teljes erőből. A fejhallgatójának az egyik fele tönkrement, azt pár napon belül vett is másikat. A telefonjának "csak" teljesen szilánkosra tört a képernyője, de még működött. Most, pár hónappal később romlott el szinte teljesen. Alig érzékeli az érintést, kb csak telefonálni lehet rajta, de azt is ki tudja, meddig...

Nekem annyira bűntudatom van, hogy miattam romlott el a telefonja (és a fejhallgatója). :( Már aznap, amikor összevesztünk, vagy másnap mondtam neki, hogy majd veszek neki másikat, csak nem voltam túl jó anyagi helyzetben, ez azóta sem rendeződött, sőt, csak rosszabb, szóval most semmiképpen sem tudnám én fizetni, de idővel majd vissza tudnám adni az árát. Ezt neki is mondtam, de azt mondja, hogy nem az én hibám, nem nekem kell fizetnem, de közben érzem rajta, hogy nem gondolja 100%-osan így, biztosan ő is neheztel rám és örülne neki, ha én fizetném.

2022. aug. 31. 14:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
5%

Én feleznék.

Egyrészt te hergelted fel, másrészt azért még dühében is lehetett volna annyi esze, hogy visszafogja magát - ha dobálózni akar, akkor valami olyat kapjon a kezébe, ami nem sérül.

2022. aug. 31. 14:51
 2/36 anonim ***** válasza:
93%
Jézusom... rettenetesen gyerekesek vagytok mind a ketten, de legalább jól egymásra találtatok. Fizesse az a telefont, aki nem képes a saját dühén felülemelkedni, és a földhöz b*szta az értékeit.
2022. aug. 31. 14:53
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
Eszem ágában nem lenne beleadni. Miért én fizessek azért mert neki indulatkezelési problémái vannak? Viccnek is rossz. A saját felelősségére dobálózzon.
2022. aug. 31. 14:53
 4/36 anonim ***** válasza:
95%
Hülyeség volt megígérni, hogy veszel neki egy másikat. Az egy dolog, hogy felidegesítetted, de azért nem te vagy felelős, hogy képtelen normális ember módjára kezelni az indulatait, hanem helyette vadbarom módjára csapkod és tönkretesz dolgokat. A dühkezelési terápiáját is te fogod fizetni?
2022. aug. 31. 14:54
 5/36 anonim ***** válasza:
22%

Nekem se kellett sohq fizetni ilyenekért.

Barátom pl kettétörte kézzel a teloját amiért nem vettem fel. Aztan siman vett masikat.

Egy exemnek meg azert durrant el az agya mert kocsiban teloztam mellette. Fogta es kivágta a telom menet közben a kocsibol egy hang nelkul, aztán kaptam másikat.

A pasik ilyenekbol nem csinalnak gondot, nem sírdogálnak, vesznek ujat es kesz.

2022. aug. 31. 14:56
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Na ne vicceljunk, az ő önkontroll hianya es muve az egész. Az ember jo esetben kisgyetekkent kinovi azt h tor zuz ha merges, vay legalabb megtanulja kontrollalbi azt. Azt h veled veszekedett nem jelent semmit.+ a torott kijelzo miatt nem kuka az egész telefon, hanem kijelző csere es kesz. De ha ilyen madar vagy h veszel neki ujjat ugy h közben ehenhalsz, hat csak nyugodtan nekem az ne fáj. Pasid se normalis ha toled varja el az uj telefont.
2022. aug. 31. 14:57
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
5# micsoda klinikai esett lehet a barátod :D
2022. aug. 31. 14:58
 8/36 anonim ***** válasza:
18%

7#Hát sokkal jobban lenézem azt az exem aki duhében nem telefont vág falhoz hanem a hátam mögött neki áll társkeresőzni az iphonjával..

A pasikon ha nem így, akkor máshogyan jön ki a düh.

2022. aug. 31. 15:05
 9/36 anonim ***** válasza:
13%
Inkább tomboljanak meg hisztizzenek, minthogy a hátam mögött aljaskodjanak.
2022. aug. 31. 15:07
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy egy forintot sem fizetnék bele. Csak és kizárólag egyedül az ő hibája, hogy Ő összetörte a saját cuccát. Ez a döntése volt, senki nem kényszerítette rá. Millió más választása lehetett volna, pl. otthagyhatott volna, ha annyira mérges.

Ötévente egyszer nekem is el tud durranni úgy az agyam, hogy úgy érzem, valamit a falhoz/földhöz/bármilyen NEM élőlényhöz kell dobnom, de mindig van annyi önkontrollom, hogy az egy párna lesz, vagy bármi, amivel nem csinálok kárt (ha kellett, ehhez átsétáltam a szomszéd szobába...). A legdurvább cucc egy doboz narancslé volt, amit eldobtam... és utána mentem a felmosóért, és szépen feltakarítottam magam után, eszemben sem volt azzal csináltatni, aki felcseszte az agyam. Mert én dobtam oda, és nem ő. Más kérdés, hogy utána nem álltam vele többet szóba, mert akkora egy sgfej volt.

2022. aug. 31. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!