Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kellene fizetnie a telefont?
Pár hónapja párommal nagyon csúnyán összevesztünk. Miattam robbant ki a veszekedés, én viselkedtem hülyén, amivel felidegesítettem őt. Annyira ideges lett, hogy a földhöz (a kőhöz a konyhában) vágta az első dolgo(ka)t, ami a kezébe került. Ez a fejhallgatója és a telefonja volt, de teljes erőből. A fejhallgatójának az egyik fele tönkrement, azt pár napon belül vett is másikat. A telefonjának "csak" teljesen szilánkosra tört a képernyője, de még működött. Most, pár hónappal később romlott el szinte teljesen. Alig érzékeli az érintést, kb csak telefonálni lehet rajta, de azt is ki tudja, meddig...
Nekem annyira bűntudatom van, hogy miattam romlott el a telefonja (és a fejhallgatója). :( Már aznap, amikor összevesztünk, vagy másnap mondtam neki, hogy majd veszek neki másikat, csak nem voltam túl jó anyagi helyzetben, ez azóta sem rendeződött, sőt, csak rosszabb, szóval most semmiképpen sem tudnám én fizetni, de idővel majd vissza tudnám adni az árát. Ezt neki is mondtam, de azt mondja, hogy nem az én hibám, nem nekem kell fizetnem, de közben érzem rajta, hogy nem gondolja 100%-osan így, biztosan ő is neheztel rám és örülne neki, ha én fizetném.
Nem a te dolgod. Ő vágta földhöz.
Nem mellesleg és meg őt vágtam volna ki. Nem kell kontroll nélküli agresszív barom.
5
Nem próbálnád meg esetleg nem agybeteg pasikkal?
12 ők az egyenes gerinces pasik. Ami a szivukon az a szájukon.
Es van az a réteg aki a hátad mögött all bosszut vagy aljaskodik. Ők nem hisztiznek nem csinálnak ugyan semmit latszolag. Meg latszolag szépen megbeszéli. A lepontozoknak kivánom ezt a tipust.
14
AKkor legalább összeilletek. Egy agresszív barom egy tartás nélküli nővel, aki valami trauma miatt eltűri, sőt élvezi, ha úgy beszélnek vele, mint a kapcaronggyal.
Alapvetően azt mondanám, hogy fizesse ő, ő vágta földhöz.
Viszont te megígérted, hogy veszel neki másikat. Te is ugyan annyira felelőtlen voltál, mint ő, mert olyat ígértél, amit nem, vagy csak nagyon nehezen tartasz be.
Nekem az ígéret szent, szóval vennék neki másik telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!