Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi miatt borultam ki, miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt borultam ki, miután az exét emlegette?

Figyelt kérdés
Együtt élünk, esküvőt tervezünk. 40 körüliek vagyunk. Párom ma megemlítette, hogy az exével mit csinált anno, valami közös tevékenységről beszélt. Valahigy olyan büszkén, örömmel idézte fel, ami engem teljesen kiborított. Azóta totál rossz a kedvem. Hogy tegyem ezt helyre magamban?
2022. szept. 19. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Féltékenység. Gondolom, semmi okod rá. Biztos valami fontos vagy valami nagyon mókás vagy bátor dolog volt, nagy tett és nagy élmény. Örülj vele.
2022. szept. 19. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az lenne az első, hogy ezt megbeszélem vele. A mi kapcsolatunk alapból nagyon őszinte. Ha ilyen lenne, tudom, hogy megnyugtatna. (Ha nem, akkor látszana, ha vaj van a füle mögött.)
2022. szept. 19. 22:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Próbálta megbeszélni, de mivel tudom, hogy gyerekes dolog, így el sem mondtam, mi bánt.

Ami miatt megérint mindig ez a nő, ha szóba kerül, az amiatt van, hogy ő szakított a párommal, a párom vele akart maradni. Szóval azt gondolom, ha vele lenne, és nem velem, ha a nő nem ún rá.

Érzem, hogy nagyon szeret a párom, de ha feleségül vesz, az igazi kellene hogy legyek neki, mint ahogy nekem ő. Ha így lenne, nem nosztalgiázna az exről. Szerintem. De lehet, hogy feltámadt a féltékenységem, és csak erről van szó.

2022. szept. 19. 23:54
 4/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Szó sincs nosztalgiáról abban az értelemben, amire gondolsz. :))) Javaslom: Mindenképpen beszélj vele arról, ami bánt. :))) Annyi még, hogy ha nem te lennél számára az igazi, akkor még mindig az exe után rohangálna. :)))
2022. szept. 20. 02:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha belegondolsz mindig mindenki maradna az éppen aktuális párjával? Mert az a nagy ő? Legalább is akkor azt hiszik. Aztán jön a következő és jé tényleg őt is nagy ő-ként szeretem.
2022. szept. 20. 02:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gyerekes dolog, kérdező, attól, hogy 40 vagy, nem 20, még ugyanúgy rosszul esik.
2022. szept. 20. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!