Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mittegyek? Teljesen odavagyok érte (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nah a helyzet.Több mint két hete megismertem egy lányt.Eleinte csak msnen beszélgettünk de mivel egy suliba járunk(ő elsős én végzős) suliba is beszéltünk elég sokat.Egyre többet beszéltünk msnen is meg élőben is,élőben ölelgetett meg jól elvoltunk ottis.Mai nap végre találkoztunk rendesen ahol csak tényleg ketten voltunk jól elvoltunk ittis...azthittem lesz valami de nem.Megkérdeztem itthon msnen hogy akar-e esetleg amugy valamit vagy, erre az a válasza hogy nagyon szeretlek de nemtudom..... Ehez hozzátartozik hogy amikor élőben találkoztunk mindig ölelgetett de nem csak ilyen kis ölelés hanem tényleg mintha már együttlennénk,msnen is mondta hogy majd menjek le hozzájuk,meg hogy szeretlek,meg hiányzol jólenne veledlenni stb stb.Szóval tényleg nagyonjól kijövünk egymással szinte tökéletesen.Erre ilyet ír..... Szerintem elég félreérthető dolgokat csinált amit én úgyvettem hogy biztos ő is szeretne valamit.... Most mit tegyek? Várjak hogy ő keressen vagy írjak én rá?Ha igen akkor mit? Kérdezzem meg hogy most akkor miisvan meg miért csinálta ezeket?Vagy beszéljek vele ugyanúgy mint eddig meg találkozgassak hátha lesz valami?Bár akkor modhatta volna hogy ehez neki több idő kell stb akkor jó megértem várok aztán kiderül de ez így ez a nemtudom hát passz....Szerintetek?Nagyon fontos lenne már elég régóta tetszik és most ezek miatt az utóbbi időben teljesen bele is zúgtam és most így elég rossz....azis lehet esetleg hogy ő csak 15 én mindjárt 18 hogy azthiszi csak kihasználni akarom....nemtudom de nekem nagyon fontos és nagyon megszerettem ezalatt az idő alatt soha nemvolt még ilyen pedig.....
2010. szept. 26. 01:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára.Tehát a kutyája maradsz.Komolyan azt hiszed ez az egész csak annyi hogy nem ismer eléggé?Naív vagy.Ha egy nő a harmadik napon leszop,akkor az vajon eléggé ismert?Magadat áltatod,de ez nem nekem lesz rossz :) Amúgy mindenki ellene neszél te meg mész a magad feje után,mondjuk ilyen az élet,csak ennek fényében kár volt itt kérdezz,ahol csak az ellenkezőjéről győzködnek :) LOL
2010. szept. 26. 23:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.... de így ha elmegyek hozzá legalább tényleg mindent megpróbáltam aztán mondom hogy jó kösz ennyi volt.....
2010. szept. 27. 01:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Amugy ez olyan hogy most akkor kb akármikor akármi van fölös próbálnom "harcolni" érte amit egyszer kimond az úgyvan és rendíthetetlenül úgy is marad.....azért elég sokszor lehet változtatni rajta.... és szerintem egyáltalán nemúgymegy hogy egyik nak még totál belevagyok esve aztán jó másnap már semmi és hagyom is....
2010. szept. 27. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!