Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha párom hazudik a szüleinek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párom hazudik a szüleinek, hogy tudnám az igazam érvényesíteni?

Figyelt kérdés

Korábban veszekedtunk mert párom társkeresőzött mellettem(nem alkalmilag, hanem folyamatosan volt aljas), a bizonyitékok ellenére is letagadja. Aztán a kapcsolat odáig romlott hogy azt mondta nekem legyünk csak szexkapcsolatban.

Szakítottam ez miatt sirva, mert én szerettem őt, minden fájt.

Viszont anyujára jogi ügyekben szükségem lenne. Ez miatt ujra fel kellett velük sajnos vennem a kapcsolatot. És a (ex)párom már nekem is hazudik a szemembe.

Kérdeztem azota megváltozott e, tudna e korrekt lenni.

És még most is tagadja, most is hazudik, tehát nem változott semmit, és megdöbbentett, de azt állitja, hogy ÉN akartam szexkapcsolatot!

(én, aki szerelmes volt?)

Tehát valószinuleg ezt hazudja az anyjának rólam, hogy ő feddhetetlen, én voltam a szemét én akartam csak szexet és nem együtt járni én társkereztem stb.

Hogyan oldhatnám meg azt hogy anyuja segitsen nekem jogban, annak ellenére hogy bemocskol elötte a fia, vagy hogyan győzhetném meg arról hogy hazudik a fia rólam?

2022. szept. 18. 02:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit. Vedd észre hogy zavarsz.
2022. szept. 18. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vergődsz, az exed anyja úgyse fog téged ügyfélként vállalni és nem fog segíteni. Elég nagy pofátlanság lenne pont őt megkérned amikor ennyi jogász létezik az országban. Szakadj le az exedről és a családjáról és oldd meg máshogy.
2022. szept. 18. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ez tök ciki, ne is haragudj. Már többen is leírták, hogy ezer meg egy ügyvédi iroda, jogi tanácsadás akármi is a kínod van az egész országban. Nem az anyja az egyetlen aki segíteni tud. De ha annyira bele vagy szerelmesedve a családba, akkor kérdezd meg, hogy segít-e vagy sem, ha nem, akkor még ballagjál szépen tovább. De őszintén baromi égő és átlátszó is, hogy pont az anyjától kérsz segítséget. Átvertek, hazudtak neked, miért mész oda vissza?
2022. szept. 18. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, anyu pici fia ellen nincs esélyed... ezt a viselkedést nem újonnan találta ki az exed, hanem ezen nőtt fel, ezzel szerzett előnyöket a szüleinél mindig. Akk ezek szerint elintéztek neki mindent eddig... ezen az álomképen nem fogsz tudni változtatni a szülőknél, mert ez az életük értelme, hogy a hülye gyerekük mindent megkapjon.
2022. szept. 19. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!