Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiábrándulni emiatt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándulni emiatt? Vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak fél éve vagyok együtt egy elvált férfival. A volt feleségétől már 2 éve külön lakik, tavasszal elváltak papíron is. De a nő kb mostanáig "benne volt" az életében. Nem akart a párom tőle már rég semmit, de a nő mindenét lájkolgatja, kommentál, ill. minden rendezvényen "véletlenül" felbukkan, ahol ő is. Én ezt a problémát egy ideig próbáltam lesöpörni, hogy csak valami szánalmas vergődés, de egy idő után zavart.

Páromnak ezt a topicot háromszor is felhoztam, hogy ez zavar, mindig le lett söpörve az asztalról, hogy velem van és majd ha rendezik a telefon-előfizetést, letiltja. Negyedjére nálam már betelt a pohár, mert úgy éreztem, hogy a számomra legfontosabb kérdésben nem vagyok komolyan véve (többször is hagytak ott és mentek vissza mellőlem volt nőhöz a múltban).

Most letiltotta, de nálam konkrétan valami meghalt belül és már totál kiábrándultnak érzem magam.

Velem van a baj? Menjek pszichológushoz? Vagy ti hogy reagálnátok le egy ilyen szitut?

Szerintem ha nem csinálta volna ezeket a volt feleség, pont le se tojnám, de így olyan érzés volt, mintha mindig egy fricska lett volna felém, hogy "én amúgy itt vagyok és tudd a helyed". Vagy valami hasonló, nehéz megfogalmazni, mi megy végbe bennem.

2022. szept. 15. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nincs veled semmi baj. Jogos az igényed (még akkor is az lenne, ha nem lett volna ennyi negatív előzmény az életedben). Többször jártál már pórul, csalódtál és ezek miatt most attól tartasz, hogy ez újra megismétlődhet veled, ezért érzed így magadat. Erre a párod a viselkedésével is erősen rásegít/ett. Szerintem beszélj neki őszintén az érzéseidről, a félelmeidről, hogy milyen érzést keltett benned, amikor sokadjára cseréltek le a "régire". Átéltem hasonlót, tudom, hogy milyen degradáló és megalázó, mintha te értéktelenebb vagy kevesebb lennél vagy az a másik többet érne nálad... Pedig nem, egyszerűen csak az a "visszatérő" így döntött, nem túl etikus módon.
2022. szept. 15. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Az ex járt a párod után, nem volt kölcsönös. Tehát alaptalan amit érzel. És le is tiltotta ahogy ígérte.
2022. szept. 15. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
El fog múlni ez az érzés, csak ne görcsölj rá túlságosan a negatív dolgokra. A korábbi rossz tapasztalatokat vetíted most ki ide, de ki fog ez tisztulni szerintem pszichológus nélkül is.
2022. szept. 15. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus mindig jó ötlet, meg annak is akinek éppen nincs problémája. De véleményem szerint ha végre tényleg eltűnik az ex fel fogsz engedni, csak miatta vagy/voltál ilyen görcsös.
2022. szept. 15. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván traumatizált vagy a múlt miatt de a pasiról se az angyalka jön le nekem… Valahogy én úgy érezném az a minimum hogy válás után semmi kontakt. Ha partiban összefutnak a pasidnak nem kötelező se beszélnie hozzá se semmi.

Kérdés most hogy mennyire ábrándultál ki? Menthető még?

2022. szept. 16. 02:04
 6/7 anonim ***** válasza:
49%

Van gyerek a kapcsolatban? Szerintem túlfújod az egészet, mi is likeolunk egymásnak ex férjemmel, és nem azért mert annyira össze akarunk jönni újra, életem része volt, örülünk egymás boldogságának. Az is rá tehet hogy nem csúnyán váltunk el, bár idővel a rossz emlék is megszépül.. Az hogy rendezvényeken megjelenik gondolom x eltöltött járás/házasság utál lettek közös barátok ismerősök, szerethetik őket emberileg, külön-külön és meghívják mind a kettőt.

Ha találkozunk volt férjemmel szoktunk beszélgetni, miért ne beszélhetnének egymással? (Bár nálunk van közös gyermek) és képzeld az új párjainkkal is remekül kijövünk, köpködés nélkül!

Amúgy meg ha veled van, téged szeret, nem mindegy hogy jelen van e az ex? Nem véletlen mentek szét.. aki meg össze vissza ugrál a kapcsolataiban… attól jobb is ha minél előbb szabadulsz.

2022. szept. 16. 07:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Náluk nincs gyerek a házasságból.

A volt nej ha látom élőben, átnéz rajtam, mintha ignorálná a létem. Ő ment félre a házasságuk alatt és a mai napig azzal él, akivel megcsalta a párom.

2022. szept. 16. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!