Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy emiatt kiábrándultam a páromból, akibe nagyon szerelmes voltam?
Egy éve vagyunk együtt, az utóbbi néhány hónapban elkezdtem figyelni, mikor most fogat, mert ha jöttünk szüleimhez, sosem hozott fogkefét, itt meg nincs neki.
Feltűnt, hogy reggelente sosem, este meg heti 2-szer, 3-szor. Rettentően zavar. Azóta alig csókolózunk. Nem büdös egyébként (inkább szájvizet használ, de az nem ugyanaz).
Ezen kívül igényes, ápolt, öltözködésre is ad. De ez fúj.. volt hogy este szóltam már neki, hogy gyere drágám, megyünk fogat mosni.
Volt már valaki így? Mit gondolnátok?
Ennyi idő alatt nem tűnt fel? Nem benned veszett el a modern Poirot/Sherlock Holmes.
És hogy nem rohadnak ki a fogai, ha nem mossa őket? A szájvíz oké a szagot talán elnyomja, de a se fogkefe, se fogselyem? Ez így egyenértékű a Simpson családban hallható "legalább öblítsél szódával" módszerrel.
3.
Bocsesz, fáradt vagyok. Heti kettő az szinte semmi. Ennek nagy-nagy fogfájás lesz a vége.
Hatos, köszönöm, hogy leírtad a tapasztalatod. Hihetetlen, nekem annyira alapvető dolog reggel-este. El se tudnék aludni anélkül, erre meg... :/ Pedig 3 perc lenne az egész. Gondolom így szocializálódtak, de annyira rossz ez.
Te mit mondtál a párodnak?
Nálam is előfordult 1-2 este, hogy nem mostam fogat. De az évek során jöttek a kezelések, tömés, gyökérkezelés ... hát. Pokoli volt, azóta nagyon odafigyelek, hogy mossam.
Szerintem ez egyrészt megbeszélhető. Bátran mondd meg neki. Vagy mesélj neki a kezelésekről, és hogy mennyire kellemetlenek tudnak lenni, majd talán az elgondolkodtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!