Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy emiatt kiábrándultam a páromból, akibe nagyon szerelmes voltam?
Egy éve vagyunk együtt, az utóbbi néhány hónapban elkezdtem figyelni, mikor most fogat, mert ha jöttünk szüleimhez, sosem hozott fogkefét, itt meg nincs neki.
Feltűnt, hogy reggelente sosem, este meg heti 2-szer, 3-szor. Rettentően zavar. Azóta alig csókolózunk. Nem büdös egyébként (inkább szájvizet használ, de az nem ugyanaz).
Ezen kívül igényes, ápolt, öltözködésre is ad. De ez fúj.. volt hogy este szóltam már neki, hogy gyere drágám, megyünk fogat mosni.
Volt már valaki így? Mit gondolnátok?
Ciki, nem ciki én megmondanám neki hogy mossa meg reggel és este is, minden nap, mert ez így igénytelen és undorítónak tartod. Nem magát a párod hanem ezt amit csinál vagy épp hogy nem.
És ez most nem arról szól hogy egy este, mondjuk egy buliból haazaesik az ember hajnali 4kor, 5kor és bezuhan az ágyba és 1x nem mossa meg hanem rendszeresen.
Nekem se lenne hozzá gusztusom.
Az életben, az együttélés során ennél nehezebb dolgok is lesznek, melyeket meg kell beszélni.
Ezt is érdemes megbeszélni.
Nekem is volt egy ilyen emberhez közöm. A végén annyira belekényelmesedett és tett rá, hiába könyörögtem, hogy undorodtam tőle. Meg is ölte a dolgot. Ezt már nem tudom tolerálni. Magáért nem képes ennyit megtenni, 30 felett(!!!) megvan a véleményem róla.
Ő hány éves?
28 éves.
Köszi, hogy ennyien válaszoltatok.
Olvasva a leirást és a hozzászólásokat, csak ennyit fűznék hozzá.
Csak az probléma, amit problémaként kezelünk.
Úgy értem, ha a párom szokása az lenne, hogy befekszik sáros cipővel az ágyba, és hatalmas, nehezen megoldható problémaként kezelném, bajos lenne megoldani.
Rövidre kell zárni. Én ezt nem fogadom el és pont. Nincs alkudozás, nincs megértés. Ha mégegyszer bemászol az ágyba cipővel, kiraklak, menj ofa, ahol ezt megtűrik.
Fogmosás. Nem kell alkudozni, könyörögni. Nem mosol fogat? Fujj. Nekem visszataszító, és így nem csókolózunk. Pont.
Amúgy nálunk a barátom simán beszélt csúnyán ha összekaptunk. Én akkor sem szoktam b*zdmegezni. Szoktam magamban káromkodni, de célzottan ilyeneket mondani a másiknak nem. Na, ő simán.
Nem csináltam belőle problémát. Nem tűrtem és pont.
Ilyet mondott, elhűltem, és mondtam, hogy na nem. Ha még egyszer így beszél velem, menjen olyanhoz aki ezt tolerálja.
Nagyon szerelmesek vagyunk még mindig, nem arról van szó, hogy ennyibe vesszük egymást. Csak előző párkapcsolatában is megszokott volt, meg a családjában is megengedik maguknak.
Hát közöltem hogy ez nálam meg sem üti a tolerancia kérdését.
Nem is beszélt így velem azóta.
Voltak dolgok, amikben alkudoztam, meg szépen vezettem fel, na abban nem volt változás.
Nekem is volt egy pasim,aki max 1-2x mosott fogat/hét. Ismerkedés alatt mondta,hogy rosszak a fogai. A cigire fogta,hogy az miatt ment neki tönkre. Pár nap elég is volt,hogy észrevegyem,alig mos fogat. 😂 gusztustalan. Igénytelen. Szépen el is engedtük egymást. Mikor mosott fogat,volt,hogy evett utána 🤣🤣 nem értettem...hogy ez mire jó.
Amúgy tök helyes volt a srác.. csak tudod,ebből lesznek a fogatlan cigis igènytelen emberek,akik lehet cipővel mennek be a nappaliba is 🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!