Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi fér bele, ha exről van szó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele, ha exről van szó?

Figyelt kérdés
Ha a párotok tartja az exével a kapcsolatot, akivel barátok lettek, és felmegy a lakására és vacsorát főz, nektek ez mennyire emészthető? Belefér, nem fér bele? Mikor fér bele?

2022. szept. 15. 14:26
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
30-as értem nálad a kettő nem lehet egy és ugyanaz az ember, hogy az ex az barát. Megértem.
2022. szept. 15. 19:54
 32/35 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nem férne bele, de a férjem előző kapcsolata nagyon zűrös volt. A nő gyakran cserben hagyta, nem állt mellette, mint társ és minden fszra ráült ami vele szembe jött. Aztán amikor ismerkedtünk, akkor kapott észbe, hogy ő ugyan mégis csak igényt tartana a férjemre. Nehéz időszak volt. A férjem nagyon nehezen zárta le. Szóval ja. Ha meglátnám az exnőt a konyhámban főzöcskézni, biztos hogy megcsapkodnám, az uramat meg kérdőre vonnám, hogy most ez meg mi. Akik ennyire közel állnak egymáshoz, azok gyakran nosztalgia szexet is megejtenek. Ha az exével akarja gyakorolni a "főzést", akkor nem baj. De én ebben az esetben leléptem. Rendkívül megalázó helyzet lehet ez.
2022. szept. 15. 21:53
 33/35 anonim ***** válasza:
10%

20+21 vagyok.

"Kiadni" a problemakat az exnek? Attol fugg. De leszogezem, hogy nekem az ex igenis olyan, mint egy barat (valaki irta fentebb, hogy az "teljesen mas"), sot, jobban ismer is, ugyhogy hasznosabbak a tanacsai. Altalaban nem az exet hivnam eloszor a kapcsolati problemaimmal, de igenis jot tesz egy jobarattal beszelni, es ha a baratom valamit elmeselne az exenek neha-neha, nem zavarna.

Van egy lanybaratja, akit en is szoktam latni, na nala jobban zavar, mert tudom, hogy mindig csak a masik verziot hallja, az enyemet nem.

A masik kerdes az volt, hogy kettesben talalkozas belefer-e. Nem irtam oda, de amikor hozzank jott az ex, en dolgozni voltam, szoval igen. Talalkozni is szoktak neha a varosban, telefonalni, gondolom irogatni is.

Miert nem tehetne be a labat a masik ex? Mert ott csunya szakitas volt, nekem is irogatott szemetkedo leveleket, es megkeseritette az eletunket jo par honapig.

De a te utolso peldad teljesen extrem: naponta tobb orat chatelni, meg hasonlok nyilvan mindenkit zavarna.

2022. szept. 16. 12:51
 34/35 A kérdező kommentje:
20+20+33- Köszi, de ha az extrém helyzet a valóság, hogy több órás chat kb 4 exszel, heti találkák, féltékenykedés, gondolom, így már nem éreznéd magad komfortosan az exszel? Vagy tévedek? Ha jól értettem az utolsó mondatodból.
2022. szept. 16. 13:12
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez belefér, azt a szeme láttára is megcsalhatnák, még azt is elnézné.
2022. szept. 16. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!