Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi fér bele, ha exről van szó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele, ha exről van szó?

Figyelt kérdés
Ha a párotok tartja az exével a kapcsolatot, akivel barátok lettek, és felmegy a lakására és vacsorát főz, nektek ez mennyire emészthető? Belefér, nem fér bele? Mikor fér bele?

2022. szept. 15. 14:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Amugy hozzateszem, hogy nyilvan megnezem magamnak azt a kapcsolatot a exszel, de egyet leszamitva egyiknel sincs min aggodnom.

A legutobbi exe viszont be nem tehetne a labat ide.

2022. szept. 15. 16:12
 22/35 A kérdező kommentje:
20-as lehet igen, de pl., ha azt találnád, hogy a párod kiadja a párkapcsolati problémáitokat az exének az is oké, belefér?
2022. szept. 15. 16:17
 23/35 A kérdező kommentje:
21-es, miért nem teheti be a lábát?
2022. szept. 15. 16:21
 24/35 A kérdező kommentje:
20-as, te azt írtad, hogy többesben találkoztok, de a kettesben exekkel találkozásokkal meg vacsi főzéssel is oké vagy? Nekem ez nem derült ki.
2022. szept. 15. 16:38
 25/35 anonim ***** válasza:
84%

Ha jó viszonyban maradt az exszel, azt sem tudnám kifejezetten támogatni, de végül is el tudom fogadni, ha néha-néha beszélnek barátilag (bár nem a kapcsolatunkról). A férjem előttem levő párjával azért mentek szét, mert bár emberként, barátokként jól működtek, párkapcsolatilag/szexuálisan egyáltalán nem klappoltak. Ők pl inkább maradtak a baráti viszonynál, bár találkozni a szakítás óta nem találkoztak. Viszont pl az ő esetükben, meg a férjem ismerve (plusz mivel a nő is azóta már rég férjhez ment, gyereke lett, már kb 10 éve szakítottak, és azóta se volt semmi kétes dolog), azt mondanám, hogy ha olyan lenne a helyzet, közösen koncertre menni vagy hasonló programot el tudnék fogadni, de egymáshoz átmenni kizárólag párral együtt, kettesben semmiképpen. A barátainkhoz amúgy is úgy szoktunk átjárni akár főzőcskézni, akár bármilyen programra, hogy mindenki hozza magával a "csatolmányokat", házastársat, barátnőt, gyerekeket, szóval nem annyira tudom elképzelni akár azonos nemű baráttal sem azt a szituációt, hogy csak úgy kettesben átmennek egymáshoz vacsorát főzni.

Amúgy az semmilyen baráttal, de exszel aztán főleg nem fér bele, hogy a kapcsolati problémáinkat kiadja neki. Meg azért egy limitet tartanék a beszélgetésekben is, ha többet beszél vele, mint bármelyik másik "normális" baráttal, akkor azért az gyanús, ha kb ugyanannyit vagy kevesebbet, mint egy azonos nemű baráttal, akkor akár bele is férhet. Na meg nyilván a beszélgetés minősége sem mellékes.

2022. szept. 15. 18:06
 26/35 anonim ***** válasza:
9%
Nagy ritkán én is találkozom egyik exemmel meg beszélek vele. És? Eszembe sincs vele kezdeni semmit sőt azon szoktam filózni még is mi a fenét láttam benne. Ha már a csókra gondolok is elfog az undor. De persze ezt úgy sem hiszi el senki a családomon kívül.
2022. szept. 15. 18:45
 27/35 A kérdező kommentje:
26-os azért az elég más, hogy ritkán találkozol vele. De ha naponta több órát chatelsz, találkozol hetente, kiadod a kapcsolatod, elmondod, hogy jaj miért zavarja a párom ez meg az, meg hát miért baj, hogy 500 másik kép és videó van fent a volt nőmről, aki persze már barát, de aki annyira féltékeny, hogy még találkozni sem hajlandó, még négyesben sem képes leülni. Ennek azért ennek vannak árnyalatai. És még másik ex nővel/pasival chatel.. ez azért ez más történet így.
2022. szept. 15. 19:24
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Igazából leírták a véleményüket, miért is nem fér bele. Én is csak azt tudom mondani, hogy nem nézném jó szemmel. Én úgy állok az exekhez, hogy a múlt részei. Eszem ágában nem lenne főzni nekik. Átmenni meg végképp. Ha a boltban találkozunk akkor egy “ Szia! Hogy vagy?” Belefér. De ennyi. Hol érdekel engem a páromon kívül más pasi / nő, hogy még időt/ energiát szánjak a minőségi időre vele? Még sokszor magamra sem jut. Akkor már inkább a páromra fordítok időt.
2022. szept. 15. 19:38
 29/35 A kérdező kommentje:
28-as, ha a barátod lenne és annak gondolnád, akkor is ezt mondanád?
2022. szept. 15. 19:43
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy barát és egy ex teljesen más. Egyik az egyik, másik a másik. Nálam ilyen nincs. A páromnál sem. Tudod én mindig olyan párt választottam, mint önmagam. Vannak dolgok amikben jó ha egyezik a véleményünk. Ez is egy olyan dolog.
2022. szept. 15. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!