Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utál ennyire?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a párom utál engem, minden héten veszekszik velem, azt mondja miattam megy inni inkább. Pedig mindent megcsinálok itthon, főzök rá, bevásárolok, mosok még a cigijét is megveszem. Nehéz hónapokon vagyunk túl mert megszűnt nyáron a munkahelyem és csak most tudtam munkába állni, nem voltak egyszerű hónapok. De akkor se ültem sose itthon, tettem a dolgomat.

Együtt alszunk, de nincs semmi együttlét. Nem segít itthon se semmit, de azt mondja gyereket akar én meg nem, mert nem változna semmi sem.

A ház amiben élünk le van élve, fürdőszoba sincs. Mikor odaköltöztem hozzá elhittem hogy jobb lesz minden, de 5 éve nincs semmi változás. Magam alatt vagyok, mit tegyek? 25 évesek vagyunk

2022. szept. 14. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy van ahogy leírtad sima barom a "párod".
2022. szept. 14. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak vele van problema, hanem veled is, ha mar 5 eve vele elsz egyutt.
2022. szept. 14. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom elhinni, hogy két boldogtalan ember, ennyire szerencsétlen legyen. Kamu sztori. Neked sem jó neki sem, de mégis raboljátok egymás idejét.
2022. szept. 15. 01:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért utál, mert már rég szabadulna tőled, de az utcára nem dobhat, te meg nem mész magadtól. Azt várja, hogy vedd már észre magad, és húzz a p1csába.

De ez az állapot nem tart sokáig. Meg fog utálni annyira, hogy utcára rakjon, csak tűnj már el. Erre vársz?

2022. szept. 15. 04:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kva gyorsan költözz el. Nyilván nincs hova és miből, mert hogy ezt nem tűrnéd különben, az fix.

Gyereket még csak véletlen se!!

2022. szept. 15. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson szülni egy ilyennek! Hagyd ott a fenébe.
2022. szept. 15. 10:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!