Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azért akadt ki rám, mert azt mondtam, hogy szerintem fekete öves karatésként megtudná őt verni a haverom?
Van a párom, akivel pár hónapja együtt vagyok, meg van egy fiú barátom, aki 5+ éve az egyik legjobb barátom, régen szerelmes volt belém, én nem viszonoztam, mert nem jön be, így ismerkedtünk meg, azóta viszont barátok vagyunk, és minden nap beszélünk, és mindent megbeszélünk egymással.
Viszont élőben akárhányszor találkoztak egymással, valamiért éreztem a feszültséget, és valamiért azt éreztem, hogy nem szimpatizál a párommal.
Tegnap este beszéltünk volna egy megadott időpontban a párommal telefonon, viszont csak rá 1 órára tudtunk beszélni, mert addig az fent említett régi barátommal beszéltem hanghívásban, amikor ezt elmeséltem neki, már hallottam a hangján, hogy ez miatt sokkal ingerültebb lett.
Akkor akadt ki teljesen, amikor meséltem neki, hogy a 7 éve karatézó fekete öves hát fogalmazzuk úgy haverom (így egyszerűbb megérteni) azt mondta, hogy szívesen kesztyűzne vele, vagy mi, merthogy a párom 10 éve versenyszerűen boxol, de én mondtam neki, hogy felejtse el, mert nem akarom, hogy megverje a páromat még ha csak edzés is.
Ezen a párom teljesen kiakadt, hogy mit gondolok magamról, hogy szerintem mégis hogy tudná őt elverni egy olyan ember, akit edzésen meg sem ütnek teljes erővel, meg egyáltalán miért beszélek folyamatosan róla úgy mint egy Istenről, hogy miért van az, hogy akárhányszor szóbakerül, akkor Ő a tökéletes, az érinthetetlen, meg egyáltalán minek vele beszélek abban az időpontban, amikor nekünk kéne. Azon is kiakadt, hogy miért mondom azt neki, hogy a macskám a fiú barátom szereti a legjobban, hogy már tele van a f*sza azzal, hogy folyamatosan azt kell hallgatnia, hogy jajj ez a gyerek így jajj ez a gyerek úgy, menjek hozzá feleségül, Ő meg szakít velem, mert unja hallgatni, hogy valaki mindig mindenben mindenkinél jobb.
Megmondom őszintén 1. Én még mindig úgy hiszem, hogy a páromat egy karatés pláne ha fekete öves megtudná verni, mert ott vannak rugások, meg nunjacku meg ilyesmi.
Másrészt pedig az, hogy néha úgy beszélek róla, mint egy olyan személyről aki "mindenkinél jobb" az azért van, mert a legjobb barátom, és nem azért mert szerelmes lennék belé, szerintem mindenki úgy viszonyul a legjobb barátaihoz, hogy Ők mindenek felett, és Ők a legjobbak.
A kérdésem az, hogy hogyan békéltessem meg a barátom, és hogyan ne legyen ennyire féltékeny?
25/L
Hát nőként mondom, h a párodnak igaza van!
Nekem is van férfi barátom, de akit te művelsz már sok.
N 30
Totálisan megértem a párod. Én se tudnám ezt elviselni, teljesen a fiúbarátodat isteníted, őt meg hátrébb helyezed.
Elgondolkodtál már azon, miért vele vagy és nem a "haverral"?
Szerintem azért akadt ki mert láthatóan le sem szarod a párod és a barátodat isteníted minden létező helyen.
"Tegnap este beszéltünk volna egy megadott időpontban a párommal telefonon, viszont csak rá 1 órára tudtunk beszélni, mert addig az fent említett régi barátommal beszéltem hanghívásban, amikor ezt elmeséltem neki, már hallottam a hangján, hogy ez miatt sokkal ingerültebb lett."
Te nem látod ebben a problémát? Megbeszéltek egy időpontot, de helyette a kis haveroddal pletykáltok legalább 1 órát?
"7 éve karatézó fekete öves hát fogalmazzuk úgy haverom (így egyszerűbb megérteni) azt mondta, hogy szívesen kesztyűzne vele, vagy mi, merthogy a párom 10 éve versenyszerűen boxol, de én mondtam neki, hogy felejtse el, mert nem akarom, hogy megverje a páromat még ha csak edzés is."
Jobb nem erőltetni, mert a karaténak közel semmi küzdelmi értéke nincs. Konkrétan egy fél évet edző hobbista kettőbe csapná őket bármilyen övvel. De egyébként ez a legkevesebb, hogy semmilyen kapcsolata nincs csórinak a valósággal. A nagyobb baj, hogy neked sincs és szerinted ez a kapcsolat rendben van. Konkrétan szekunder szégyenem volt, amíg elolvastam.
Pont ezt nem szeretem hallani párkapcsolaton belül. Amikor az egekig felmagasztalnak valakit. Meg nagyon kiélezik, hogy ebben vagy abban jobb nálam.
Nálam egy dolog miatt nem kerülne sor a bunyóra. Repülnél, kedves kérdező, mint a győzelmi zászló. Nem az a baj, hogy fiúbarátod van. Az a baj, hogy áradozol róla, konkrétan a csapból is ő folyik... Fogalmaim szerint ez érzelmi megcsalás. Volt ilyenben részem: Nem véletlenül lett vége annak a kapcsolatomnak. Nem vagyok kíváncsi a versenyeztetésre.
Ha a PÁROMMAL megbeszélem, hogy mondjuk este 8-kor beszélünk, akkor nem fogok a haverommal 9-ig beszélni. (Hacsak nem valami létfontosságú problémát kell megbeszélni, de erősen kétlem, hogy erről lett volna szó)
Párod helyében én is ideges lettem volna.
A karate-box mérkőzésre csak annyit, hogy ezzel elég csúnyán belegázoltál az egójába. Képzeld már el, hogy a saját párod közli veled, hogy valaki más - aki amúgy kevesebb ideje űzi a saját harcművészetét, plusz éles harc során a boxtudás értékesebb - könnyedén legyűrne, ezért inkább meg se próbáld, jaj, jaj.
Neked se lenne kellemes, de a pasiknál azért ez nagyobbat üt.
Egyértelműen a haverodat helyezed előtérbe, azt mutatod ki, hogy ő a fontosabb. Ne csodálkozz, hogy a "párod" nem kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!