Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha valaki szeretne a párjával telefonálni, írásban beszélni, amikor aznap nem találkoznak?
Figyelt kérdés
Nem vagytok házasok és nem éltek együtt, ti minden nap tartjátok a kapcsolatot a párotokkal?
Én őszintén ezt tartanám normálisnak, hogy érdeklődünk minden nap egymás felől, hogy vagyunk.
2022. szept. 11. 15:07
11/19 anonim válasza:
Hát én a mai világban, mikor mindenkinél egész nap ott van a telefon, biztos nem érném be 5 perc telefonnal vagy egy üzivel, de te tudod. Nekem az ilyenekből sosem lett hosszú kapcsolat, mindig kibukott, hogy nem szeret/megcsal stb. Akinek fontos voltam és szerelmes volt belém, a sírból is azonnal visszaírt volna.
12/19 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, megfogadom a tanácsod, koszi!
2022. szept. 11. 16:34
13/19 anonim válasza:
Minden nap kommunikálunk. És nem csak üzenet formájában. Hanem telefonon és videochaten is. Azért mert nem vagyunk együtt, attól függetlenül fent kell tartani a kommunikációt.
Nem kell azonnal rögtön válaszolni a másiknak, de azért ne tünjön el napomra.
14/19 anonim válasza:
Nekem volt olyan párom, aki gyűlölte a chatet, ezt az első perctől kezdve megmondta. A férjem sem szereti, inkább felhív.
16/19 anonim válasza:
Mikor nem éltünk együtt a párommal, minden nap folyamatosan beszéltünk. Nem volt hiszti, ha valaki nem tudott épp írni, de jó sokat írtunk egymásnak, hogy mikor épp ráér, akkor tudjon reagálni minden gondolatunkra, amit épp megosztottunk vele. Alap, hogy aki érdekel, arra mindenáron szakítasz időt, és nem csak a megbeszélt időpontban, személyesen tűnsz fel, mint valami AA meetingen.
17/19 anonim válasza:
Amíg nem zavarod munka közben addig normális..
18/19 anonim válasza:
Még szép.
Azt nem is tartanám komoly kapcsolatnak (de igazából kapcsolatnak sem), ahol csak hébe-hóba hallunk egymásról.
19/19 anonim válasza:
Persze hogy normális ha szeretsz valakit akkor érdeklödsz iránta és keresed őt, és fontos neked.
Ezek alap dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!