Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt gondolok a szülők látogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt gondolok a szülők látogatásából?

Figyelt kérdés

Nem azzal van a bajom h látogatja a szüleit hanem ezt barmi áron havonta és ilyenkor ott alszik.

Csak 45km táv esetén nem értem, h mindig miért.

El tudom foglalni magam nélküle. Csak ő mindent félre tesz, átszervez mert menni kell- és a szülei rá nem nyitják az ajtót, még betegség esetén se.

Ilyenkor ha ott alszunk, az anyjáék szobájába egy szekrénysorral lett leválasztva egy sarok ahol az ágy van. Őszintén nem akarom hallgatni ahogy horkolnak, meg böfögnek meg finganak.

Úgy látogatóba nem voltunk h csak pár órát és utána jövünk haza.

2022. szept. 11. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Velük akar lenni egy hónapban egy napot, egy éjszakát. Nem erőlteti, hogy te is menj vele. Ennyi kompromisszumot megér a békesseg. Mehetnél vele, ha akarsz? Ez a lényeg. Nem kell mindig egymás nyakában lihegni.
2022. szept. 11. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha ezen rövid időre el tudod foglalni magad, miközben barátodnak igénye van rá, hogy ott aludjon, akkor mi a probléma?

"nem akarom hallgatni ahogy horkolnak, meg böfögnek meg finganak"

Miért utálod ennyire a szüleit?

2022. szept. 11. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kötelező neked is menni?

Mindenkinek szüksége van "énidőre". Lehetne ez a nap neked, és neki is az "énidő". Te maradsz otthon, azt csinálsz amit akarsz, ő meg hazamegy a szüleihez, mert ő erre szánja az "énidejét". Ennyire egyszerű.

Miért kell mindig egymás hátsó felében lenni?

2022. szept. 11. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy hétvégénk sem volt soha egyutt soha nem mentunk sehova mert ő szigoruan ment a szüleihez ottaludni is(en is mehettem volna de nem öregekre vagyok kiváncsi a hétvégeimen)
2022. szept. 11. 09:56
 5/8 A kérdező kommentje:

2es nem utálom de szó szerint ezt hallom mikor ott alszok.

Mehetnék de semmi értelmeset nem csinálunk. Csak a tv, mobil és fekvés. Mindenki ezt csinálja.

2022. szept. 11. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ebből engem nem is az zavarna, hogy havi egyszer ott akar aludni, hanem az, ha tényleg mindent emiatt kell átszervezni, és nincs benne annyi rugalmasság, hogy néha ez elmaradjon, csússzon (cserébe persze máskor gyakrabban, vagy akkor két napra, stb.), illetve az, ha a szülei tényleg rá sem nyitják az ajtót akkor sem, ha beteg, tehát nulla a kölcsönösség.

Mindenesetre én biztos nem mennék vele, menjen egyedül, nekem sem lenne kedvem náluk aludni főleg, ha kocsitávra vannak. Nyilván tök más, ha az ország másik felén élnek.

2022. szept. 11. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Már annyi kérdést írtál ki erről. Ha ennyire zavar, hagyd ott a lányt és problémád megoldva. Mert hogy a te véleményed sem fog változni és az ő hozzáállása sem, az biztos.
2022. szept. 11. 11:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, de inkább abból hogy én miért nem mentem vele.

Én gyakran éreztem hogy a velem töltött minőségi időt cseréli le arra hogy haza tudjon menni.

2022. szept. 11. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!